Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 17 Haziran 2024 #11 791687 dedi: Hocam 10-15 FPS artarsa RAM taktıracağım. Bir de klavyesi yeni laptopa göre kötü ve kasasında birkaç kırıklık ve birkaç ekranda ve kasasında noktalar var. Geri dönmesem mi diyorum kafam karışık. Genişletmek için tıkla... Yeni laptopunda kal bence kesin bir şey diyemem.
791687 dedi: Hocam 10-15 FPS artarsa RAM taktıracağım. Bir de klavyesi yeni laptopa göre kötü ve kasasında birkaç kırıklık ve birkaç ekranda ve kasasında noktalar var. Geri dönmesem mi diyorum kafam karışık. Genişletmek için tıkla... Yeni laptopunda kal bence kesin bir şey diyemem.
7 791687 Femtopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 86 17 Haziran 2024 #12 Kodadiyigit dedi: Yeni laptopunda kal bence kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Laptopa 13 bin lira verdim ve zaten en düşük fiyatı 18k. Ben 19K'ya koydum oradan hem kar edeceğim o yüzden satsam mı satmasam mı diye düşünüyorum.
Kodadiyigit dedi: Yeni laptopunda kal bence kesin bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Laptopa 13 bin lira verdim ve zaten en düşük fiyatı 18k. Ben 19K'ya koydum oradan hem kar edeceğim o yüzden satsam mı satmasam mı diye düşünüyorum.