Casper Nirvana F850.8250-8D50F-S-F/15.6" FullHD/i5-8250U/8GB RAM/240GB SSD/Nvidia MX130/Winepeydows 10 laptop metal Silver laptopunu satın alacağımda Rainbow Six Siege kaldırır mı? Kaldırması durumunda nasıl bir performans alırım onu merak alıyorum pek hakim değilim konulara. Ve de LOL'de düşük ayalarda kaç FPS civarı alabilirim.
R6 oynarken 1280x720p çözünürlükte Low ve Medium ayarlarda 50-60 fps arası alırsın R6nın optimizasyonu gerçekten güzel Lol e gelirsek de zorlayacağını düşünmüyor moba oyunlarının
Acer A315-42 AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD Linux Radeon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer A315-42 AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD Linux Radeon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ailem internettrn satın almış o yüzden merak ettim. Birde bu oyunları yükleyeceğim zaman diski zorlamıyım Steam de Rainbow Six Siege 61 gb yazıyor çünkü.
Ailem internettrn satın almış o yüzden merak ettim. Birde bu oyunları yükleyeceğim zaman diski zorlamıyım Steam de Rainbow Six Siege 61 gb yazıyor çünkü.
İnternetden ikinci bir disk alsam laptop a takabilir miyim? İnternetden biraz baktım da DVD sürücüsü yerine takıyorlar ve birde bu işlemi yaparsam garantisi gitme gibi bi olayı var mıdır?