M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı MX 150 İşlemci İ5 8250U Arkadaşlar, bilgisayarim Valorant'i 60 FPS oynatıyordu fakat şimdi 10. Düşükte bile 10 FPS, ne yapmam lazım? Yardımci olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, bilgisayarim Valorant'i 60 FPS oynatıyordu fakat şimdi 10. Düşükte bile 10 FPS, ne yapmam lazım? Yardımci olursanız sevinirim.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Virüs yemiş olabilir misiniz? Tozlu olsa bile bu kadar yüksek düşüş olur mu bilmiyorum. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız? Artı 0 Eksi
Virüs yemiş olabilir misiniz? Tozlu olsa bile bu kadar yüksek düşüş olur mu bilmiyorum. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız?
A aurax1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 6600 10gb ryzen 5 5600 16gb ram Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Ağustos 2023 #3 En son ne zaman temizlediniz virüs yemiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 ahmet can balcı dedi: Virüs yemiş olabilir misiniz? Tozlu olsa bile bu kadar yüksek düşüş olur mu bilmiyorum. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ağa kullanım %70 %80 gibi çıkıyor. aurax1 dedi: En son ne zaman temizlediniz virüs yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar temizlemeden kullandım dostum. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Virüs yemiş olabilir misiniz? Tozlu olsa bile bu kadar yüksek düşüş olur mu bilmiyorum. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ağa kullanım %70 %80 gibi çıkıyor. aurax1 dedi: En son ne zaman temizlediniz virüs yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar temizlemeden kullandım dostum.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 MorganXD dedi: Ağa kullanım %70 %80 gibi çıkıyor. Şu ana kadar temizlemeden kullandım dostum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ve bilgisayarı temizleyip macun değiştirmek sorunu çözer büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
MorganXD dedi: Ağa kullanım %70 %80 gibi çıkıyor. Şu ana kadar temizlemeden kullandım dostum. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum ve bilgisayarı temizleyip macun değiştirmek sorunu çözer büyük ihtimalle.
KS KS M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 ahmet can balcı dedi: Temiz kurulum ve bilgisayarı temizleyip macun değiştirmek sorunu çözer büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Temiz kurulum ve bilgisayarı temizleyip macun değiştirmek sorunu çözer büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.