Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarım yavaşlamıştı bende güncelleme yaptım işlemcime ve bilgisayarım dona dona ilerlemeye başladı bu format atmadan önce de olmuştu ve format atınca geçmişti bu ne ile sıkıntılı? Sistem 940MX. İşlemci i5 8250U. 1TB HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
Bilgisayarım yavaşlamıştı bende güncelleme yaptım işlemcime ve bilgisayarım dona dona ilerlemeye başladı bu format atmadan önce de olmuştu ve format atınca geçmişti bu ne ile sıkıntılı? Sistem 940MX. İşlemci i5 8250U. 1TB HDD.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 17 Ağustos 2021 #2 Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 Techno Pc dedi: Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum windowsunki hariç. Artı 0 Eksi
Techno Pc dedi: Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum windowsunki hariç.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 17 Ağustos 2021 #4 qqcharles dedi: Yok kullanmıyorum windowsunki hariç. Genişletmek için tıkla... Güç seçenekleri ne durumda ? Not: İşlemciniz güç tasarrufu üzerine yapıldığından frekans düşürüyor gibi duruyor. Artı 0 Eksi
qqcharles dedi: Yok kullanmıyorum windowsunki hariç. Genişletmek için tıkla... Güç seçenekleri ne durumda ? Not: İşlemciniz güç tasarrufu üzerine yapıldığından frekans düşürüyor gibi duruyor.
KS KS Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #5 dengeli Aykutab dedi: Güç seçenekleri ne durumda ? Not: İşlemciniz güç tasarrufu üzerine yapıldığından frekans düşürüyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
dengeli Aykutab dedi: Güç seçenekleri ne durumda ? Not: İşlemciniz güç tasarrufu üzerine yapıldığından frekans düşürüyor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla...
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 17 Ağustos 2021 #6 qqcharles dedi: dengeli Genişletmek için tıkla... Windows 10un yeni güncellemesini beklemek durumunda kalabilirsiniz. (Güç seçeneklerinden yüksek performansa çekip belli bir süre için öyle kullanın.) Artı 0 Eksi
qqcharles dedi: dengeli Genişletmek için tıkla... Windows 10un yeni güncellemesini beklemek durumunda kalabilirsiniz. (Güç seçeneklerinden yüksek performansa çekip belli bir süre için öyle kullanın.)