i5 8250U ve Radeon 530 ile GTA 5 oynanır mı?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.545

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar GTA 5 indirmeyi düşünüyorum. Sistem gereksinimlerine baktım ve sistemimin yeteceğni düşünüyorum. Sistemimi yazayım siz de bir değerlendirme yapın.

i5 8250U 8.nesil.
AMD Radeon (tm) 530 2 GB.
1 TB HDD.
4 GB RAM (yakın bir zamanda 12 GB RAM olacak toplamda)
Win 10.
15.6 inç.
3.4 GHz.
DirectX 12.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sistem bende de var oyunu açınca kendi ayarları hiç dokunmadım normal ayarlarda açtı bende 4 GB RAM'di 8 GB RAM yaptım story modda 50-70 FPS alıyorum

Aynı sistem bende de var oyunu açınca kendi ayarları hiç dokunmadım normal ayarlarda açtı bende 4 GB RAM'di 8 GB RAM yaptım story modda 50-70 FPS alıyorum.

Furkan bana yardım etmen lazım. Ama bende ekran yırtılması oluyor. Bu yüzden V-Sync açtım. 50-70 arası FPS almadım. Sen nasıl aldın. Ayarlarını SS alıp bu konuya atarsan çok yardımcı olursun.

Furkan bana yardım etmen lazım. Ama bende ekran yırtılması oluyor. Bu yüzden V-Sync açtım. 50-70 arası FPS almadım. Sen nasıl aldın. Ayarlarını SS alıp bu konuya atarsan çok yardımcı olursun.
Şuan malesef alamam benim ram de 4Gb idi 8 yaptım story modda 50-70 alıyorum oyunu açınca atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…