P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 15 Temmuz 2022 #1 Elimde iOS 15.5 bir iPad var ve bu bilgisayara Hackintosh yaparak çift ekran kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür?
Elimde iOS 15.5 bir iPad var ve bu bilgisayara Hackintosh yaparak çift ekran kullanmak istiyorum. Bu mümkün müdür?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Temmuz 2022 #2 Elinizdeki bilgisayar Hackintosh için uygun. Wi-Fi, Ethernet ve disk modelinizi belirtir misiniz? AIDA64 ile bakabilirsiniz.
Elinizdeki bilgisayar Hackintosh için uygun. Wi-Fi, Ethernet ve disk modelinizi belirtir misiniz? AIDA64 ile bakabilirsiniz.
M MacHub Picopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 e.n.e.s dedi: Elinizdeki bilgisayar Hackintosh için uygun. Wi-Fi, Ethernet ve disk modelinizi belirtir misiniz? AIDA64 ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ses icin yeni konu actim
e.n.e.s dedi: Elinizdeki bilgisayar Hackintosh için uygun. Wi-Fi, Ethernet ve disk modelinizi belirtir misiniz? AIDA64 ile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ses icin yeni konu actim