i5-8265U işlemci 1.58GHz'de takılı kalıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar ben de i5-8265U işlemci ve MX110 ekran kartı var. 2 gün öncesine kadar rahatça oyun oynarken bilgisayarcıya fan temizliğini yapması için verdiğim PC şu an LoL'de 15 dakika sonra 30 FPS üstüne çıkamıyor. Isınmadan kaynaklı olabilir diyorum ama sıcaklıklar normale dönünce hala 1.58 GHz'de kalıyor. Sadece ilk açıldığın 3'lü değerleri görebiliyorum. Laptop altına soğutucu mu almalıyım., içini açıp kendim bir bakmalıyım? Sizden tavsiye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar normalse soğutucu falan almana gerek yok. Güç seçeneklerinden yüksek performans secili mi?

Aynı sistem tüm yapılabilecekleri denedim, hayır gelmez hocam. Ben de aynı olayları yaşıyordum, sizinle en son çözümü denerken bozdum.

Tamirci güvenilir mi? Bir şeyler almış olabilir.

Sıcaklıklar normalse soğutucu falan almana gerek yok. Güç seçeneklerinden yüksek performans secili mi?
Evet.
Aynı sistem tüm yapılabilecekleri denedim, hayır gelmez hocam. Ben de aynı olayları yaşıyordum, sizinle en son çözümü denerken bozdum.

Tamirci güvenilir mi? Bir şeyler almış olabilir.
Hocam ben bu sisteme bf1 ve 5 oynattım. Ortalama altı olmasına rağmen gene de iyi bir sistem bence. Tamirci güvenilir ama bakır bloktaki vidayı çıkartıyım derken başını bozmuş.
Ram miktarı aynı mı?
Aynı 8 gb.

Evet.

Hocam ben bu sisteme BF1 ve 5 oynattım. Ortalama altı olmasına rağmen gene de iyi bir sistem bence. Tamirci güvenilir ama bakır bloktaki vidayı çıkartayım derken başını bozmuş.

Aynı 8 GB.

Vallahi bilmiyorum hocam, işlemci ve ekran kartı aynı oyunları açtıktan 10 dk sonra kasması falan.

Hocam forumda gezinirken eski bir konuya denk geldim. Konuda arkadaş bakır bloğun işlemci ve ekran kartına temas etmediğini söylüyordu. Büyük ihtimal bende de ondan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…