R Ripleys Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler. Sistemim Fortnite kaldırır mı? Kaldırırsa da kaç FPS oynatır? Birleşenleri atayım: Ekran kartı: NVIDIA MX230. CPU: i5-8265U RAM: 4 GB. HDD: 1TB.
Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler. Sistemim Fortnite kaldırır mı? Kaldırırsa da kaç FPS oynatır? Birleşenleri atayım: Ekran kartı: NVIDIA MX230. CPU: i5-8265U RAM: 4 GB. HDD: 1TB.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Temmuz 2023 #2 Ripleys dedi: Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler. Sistemim Fortnite kaldırır mı? Kaldırırsa da kaç FPS oynatır? Birleşenleri atayım: Ekran kartı: NVIDIA MX230. CPU: i5-8265U RAM: 4 GB. HDD: 1TB. Genişletmek için tıkla... Performans modunda oynarsınız.
Ripleys dedi: Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler. Sistemim Fortnite kaldırır mı? Kaldırırsa da kaç FPS oynatır? Birleşenleri atayım: Ekran kartı: NVIDIA MX230. CPU: i5-8265U RAM: 4 GB. HDD: 1TB. Genişletmek için tıkla... Performans modunda oynarsınız.
R Ripleys Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 ardanoir dedi: Performans modunda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Takılma yaşayacağımı biliyorum ama doğru dürüst oynaya bilir miyim?
ardanoir dedi: Performans modunda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Takılma yaşayacağımı biliyorum ama doğru dürüst oynaya bilir miyim?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Temmuz 2023 #4 Ripleys dedi: Takılma yaşayacağımı biliyorum ama doğru dürüst oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düşüğe alırsanız grafikleri rahatça kasmadan oynarsınız.
Ripleys dedi: Takılma yaşayacağımı biliyorum ama doğru dürüst oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düşüğe alırsanız grafikleri rahatça kasmadan oynarsınız.