i5 8265U oyun performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10

gratosumsu

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
UHD Graphıcs 620
Anakart
HP 270 G7 Notebook PC
İşlemci
İntel Core i5 8265U 1.60 Ghz 1.80 ghzr
Merhaba. Bu sistem Valorant ve PUBG, Valorant, CS:GO'da kaç FPS verır? Cevap verırsenız sevınırım.

Valorant oynarsınız anca hocam CS 2 hayal gibi ekran kartı olmadan. Oyuncu laptopu değil mi ofis bilgisayarı ısınacaktır hem Valorant LoL Minecraft 60 FPS oynatır sanırım.

Hocam valornt da sorun olur mu yanı bazı YT vıdeolarına baktım sıstemle ılgılı Valorant da 100 goruyor 80 iniyor zaten CS 2 grafıklerı ıcın zor evet ama Valorant sorun olur mu?

Benim eski bilgisayarda i5 7200U 920MX vardı onunla Valorant'ta 720p de 80 görüyordu ortalama 65 falan ama drop yiyordu CS 2 oynanmaz bile buna göre hesap edin sizde ekran kartıda yok.

Hocam valornt da sorun olur mu yanı bazı YT vıdeolarına baktım sıstemle ılgılı Valorant da 100 goruyor 80 iniyor zaten CS 2 grafıklerı ıcın zor evet ama Valorant sorun olur mu?
Yani hocam test edip denemeniz lazım ama büyük ihtimalle ısınacaktır ve drop olacaktır oyuncu laptopu değil maalesef.

Hocam bu dedıklerınıze gore PUBG Mobile'nın de şansı yok onerebılecegınız oyun var mı?
Assasins creed 2 üçlemesi ve assasins creed 3. Mount and blade warband. Pes 13, Fifa 17, Stardew valley, Traveller rest,Batman arkham, Divinity 2 , Dragon age üçlemesi, Eski cod oyunları ve sniper elite 2 aklıma gelenler bunlar. Keyiflik oynamak istiyorsanız fifa 17 yükleyin yapın kariyer hocam hala yaparım fifa 24den daha çok seviyorum hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı