G Gelen kutusu Centipat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı mx110 İşlemci i5-8265u Oyunu oynarken FPS aniden düşüyor ve 30-40 arası gidip geliyor. ısınma sorununun olduğunu düşünmüyorum çünkü işlemci kendi hızını düşürmüyor oyun ayarları ise en düşük seviyede önceden böyle bir sorunum yoktu.
Oyunu oynarken FPS aniden düşüyor ve 30-40 arası gidip geliyor. ısınma sorununun olduğunu düşünmüyorum çünkü işlemci kendi hızını düşürmüyor oyun ayarları ise en düşük seviyede önceden böyle bir sorunum yoktu.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Hocam sisteminizin ekran kartı düşük seviye o yüzden şu videodaki adımları uygular mısınız yüksek ihtimal işe yarayacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam sisteminizin ekran kartı düşük seviye o yüzden şu videodaki adımları uygular mısınız yüksek ihtimal işe yarayacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gelen kutusu Centipat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #3 marasl1 dedi: Hocam sisteminizin ekran kartı düşük seviye o yüzden şu videodaki adımları uygular mısınız yüksek ihtimal işe yarayacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hala devam ediyor sorunun sebebi başka olabilir mi? hem cs go işlemci ağırlıklı bir oyun
marasl1 dedi: Hocam sisteminizin ekran kartı düşük seviye o yüzden şu videodaki adımları uygular mısınız yüksek ihtimal işe yarayacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hala devam ediyor sorunun sebebi başka olabilir mi? hem cs go işlemci ağırlıklı bir oyun
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 Gelen kutusu dedi: hala devam ediyor sorunun sebebi başka olabilir mi? hem cs go işlemci ağırlıklı bir oyun Genişletmek için tıkla... Evet işlemci ağırlıklı bir oyun ama sizin işlemciniz fena değil sorun o olmamaz arka planda bir şey mi çalışıyor acaba bilemedim.
Gelen kutusu dedi: hala devam ediyor sorunun sebebi başka olabilir mi? hem cs go işlemci ağırlıklı bir oyun Genişletmek için tıkla... Evet işlemci ağırlıklı bir oyun ama sizin işlemciniz fena değil sorun o olmamaz arka planda bir şey mi çalışıyor acaba bilemedim.