i5-8300 ThrottleStop sonrası performans kaybı

Undervolt yapmayı öneriyorum. Sıcaklıklar yoksa tırmanacaktır. Sorunlu sıcaklıklarınız. Rica ederim bu arada. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Sonrasında UV de yapalım da ısınması azalsın.
Raporladım. FIVR sekmesindeki değerlerim:
CPU Core: Offset -125 / IccMax max
CPU Cache: Offset -110.4 / IccMax max
Intel GPU: Offset -100.6 / IccMax max
iGPU Unslice: Offset -100.6 / IccMax max
System Agent: Offset -40 / IccMax max

Raporladım. FIVR sekmesindeki değerlerim:
CPU Core: Offset -125 / IccMax max
CPU Cache: Offset -110.4 / IccMax max
Intel GPU: Offset -100.6 / IccMax max
iGPU Unslice: Offset -100.6 / IccMax max
System Agent: Offset -40 / IccMax max
Süper hocam. Daha da üstüne çıkamayız sanıyorsam zaten bu işlemcide. Biraz daha soğutma çözümleri arayabilirsin. Bize ayrılan sürenin sonuna geldik gibi. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.

Süper hocam. Daha da üstüne çıkamayız sanıyorsam zaten bu işlemcide. Biraz daha soğutma çözümleri arayabilirsin. Bize ayrılan sürenin sonuna geldik gibi. Hayırlı olsun. Kolay gelsin.
İlk mesajda belirttiğim konudaki değerlerinizi birebir kopyalamıştım :). En iyisi güzel bir soğutucu alayım çünkü temizliği daha bugün yetkili serviste yapıldı, o konuda bir sıkıntı olduğunu düşümüyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

İlk mesajda belirttiğim konudaki değerlerinizi birebir kopyalamıştım :). En iyisi güzel bir soğutucu alayım çünkü temizliği daha bugün yetkili serviste yapıldı, o konuda bir sıkıntı olduğunu düşümüyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Rica ederim, kolay gelsin. İyi akşamlar. Zalman tip soğutuculara bakabilirsiniz. Dandik soğutucu sadece boşa para olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı