i5-8300H laptopta simgeler geç yükleniyor

levyeliimam

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kullandığım laptopu aşağı yukarı 1 senedir kullanmaktayım yarın bakım yapmaya götüreceğim. 1 senedir temizlik vb. işleri hiç yapılamadı üniversite dolayısıyla. Fakat bu son zamanlarda PC açılıyor fakat oturum açılma kısmı geldikten sonra masaüstüne gelince siyah ekran oluyor ve simgeler geç geliyor. Ekranda sadece mouse imleci oluyor onun dışında hiçbir şey olmuyor. Bunu sebebi acaba ne olabilir, nasıl düzelebilir? Servise götürsem garanti karşılar mı böyle şeyleri merak ediyorum.

Bilgisayar özelliklerim:

• Intel® Coffee Lake Core™ i5-8300H 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.0GHz; 45W; 14nm
  • 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12
  • 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM
  • 1TB Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun HDD'den kaynaklı. Mümkünse SSD'ye geçin derim. Çünkü HDD çok yavaş kalıyor.

Sorun HDD'den kaynaklı. Mümkünse SSD'ye geçin derim. Çünkü HDD çok yavaş kalıyor.
Ama bu zamana kadar hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım şu son zamanlarda karşılaştım. Şimdi oyuna girdim oyunda ki ara sahneler oyuna bağlanmada da gecikme oldu oyundan atıldım.

Ama bu zamana kadar hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım şu son zamanlarda karşılaştım. Şimdi oyuna girdim oyunda ki ara sahneler oyuna bağlanmada da gecikme oldu oyundan atıldım.
HDD'ni CrystalDiskMark ve HD Tune programları ile test edip görüntüsünü atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…