glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #11 benselamselam dedi: Kanka yok illa 1300 almasına tabii ki gerek yok ama aynı laptop Ark ımda var o rahat 1300 görüyor formatta attım RAM'lar yeterli bence o kadar yoğun kullanıcı değilim oyunada 6 GB RAM veriyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından performansa çek. Görüntü biraz kötüleşir ama performans artar.
benselamselam dedi: Kanka yok illa 1300 almasına tabii ki gerek yok ama aynı laptop Ark ımda var o rahat 1300 görüyor formatta attım RAM'lar yeterli bence o kadar yoğun kullanıcı değilim oyunada 6 GB RAM veriyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından performansa çek. Görüntü biraz kötüleşir ama performans artar.
benselamselam Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2021 #12 glikojen dedi: Ekran kartı ayarlarından performansa çek. Görüntü biraz kötüleşir ama performans artar. Genişletmek için tıkla... Tamam knk deneyicem ama nvidia yı kullanmıyorki uhd 630 lan 1079fps nvidiayı kullanıncada 500fps üstüne çıkmıyor Zamanını aldım ama Knk Son düzenleme: 23 Temmuz 2021
glikojen dedi: Ekran kartı ayarlarından performansa çek. Görüntü biraz kötüleşir ama performans artar. Genişletmek için tıkla... Tamam knk deneyicem ama nvidia yı kullanmıyorki uhd 630 lan 1079fps nvidiayı kullanıncada 500fps üstüne çıkmıyor Zamanını aldım ama Knk
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #13 benselamselam dedi: Tamam kanka deneyicem ama NVIDIA'yı kullanmıyor ki UHD 630 LAN 1079FPS NVIDIA'yı kullanınca da 500FPS üstüne çıkmıyor Zamanını aldım ama Kanka Genişletmek için tıkla... Olsun, önemli değil kanka.
benselamselam dedi: Tamam kanka deneyicem ama NVIDIA'yı kullanmıyor ki UHD 630 LAN 1079FPS NVIDIA'yı kullanınca da 500FPS üstüne çıkmıyor Zamanını aldım ama Kanka Genişletmek için tıkla... Olsun, önemli değil kanka.
benselamselam Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2021 #14 glikojen dedi: Olsun, önemli değil kanka. Genişletmek için tıkla... Tmm knk Saol
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #15 benselamselam dedi: Tamam kanka Sağ ol Genişletmek için tıkla... Hocam konu çözüldüyse çözüldü işaretleyin.
benselamselam dedi: Tamam kanka Sağ ol Genişletmek için tıkla... Hocam konu çözüldüyse çözüldü işaretleyin.
benselamselam Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2021 #16 glikojen dedi: Hocam konu çözüldüyse çözüldü işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Knk sorun çözülmedi ama konu bitti O işlem nasıl oluyor yeni girdimde tecnopat a
glikojen dedi: Hocam konu çözüldüyse çözüldü işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Knk sorun çözülmedi ama konu bitti O işlem nasıl oluyor yeni girdimde tecnopat a
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #17 benselamselam dedi: Kanka sorun çözülmedi ama konu bitti O işlem nasıl oluyor yeni girdimde Technopat'a Genişletmek için tıkla... Kanka çözüm olan mesajın sağ tarafında tik var daire içerisinde. Ona basçaksın.
benselamselam dedi: Kanka sorun çözülmedi ama konu bitti O işlem nasıl oluyor yeni girdimde Technopat'a Genişletmek için tıkla... Kanka çözüm olan mesajın sağ tarafında tik var daire içerisinde. Ona basçaksın.
benselamselam Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2021 #18 glikojen dedi: Kanka çözüm olan mesajın sağ tarafında tik var daire içerisinde. Ona basçaksın. Genişletmek için tıkla... Knk teldeyimde
glikojen dedi: Kanka çözüm olan mesajın sağ tarafında tik var daire içerisinde. Ona basçaksın. Genişletmek için tıkla... Knk teldeyimde