i5 8300H sistem satılmalı mı?

Anladım 7.400'den aşağı düşünmüyorum bu arada link yanlışlıkla çıkmış. D.

Evet daha çok var bitmesine.

Size bir tavsiyede bulunacağım, sinirlenebilirsiniz affınıza sığınıyorum. Satın aldığınız yere bir ticket(iade talebi) ya da destek bölümüne iade talebi belirtin. Size sebep soracaklardır. Siz şunu söyleyin, gözlerimi çok yoruyor, ürün beklediğim gibi değildi deyin. Eğer itiraz ederse THH(tüketici hakem heyeti) ye başvurun hemen halledilir. İyi akşamlar.

iyi fikir xD ama sonra bu yaptığımın bedelini ödeyip aynı sorunları yeni aldığım pcde yaşamıyım

İyi fikir xD ama sonra bu yaptığımın bedelini ödeyip aynı sorunları yeni aldığım PC'de yaşa mıyım

İade ettiğiniz zaman ve paranızı aldıktan sonra tekrar konu açıp beni etiketleyin, sizin için en sorunsuz biligsayarı toplayacağım, söz. tekrardan iyi akşamlar

Anladım 7.400'den aşağı düşünmüyorum bu arada link yanlışlıkla çıkmış. D

Bilmem 7600'e olabilir

Elalem 8.000 TL'ye 10300H ve 1650 Ti'lı ve tabii ki en önemlisi sıfır bir laptop alacakken sizinkini neden alsın ki? Siz çok güzel bir şekilde kazık yemişsiniz.

Elalem 8.000 TL'ye 10300H ve 1650 Ti'lı ve tabii ki en önemlisi sıfır bir laptop alacakken sizinkini neden alsın ki? Siz çok güzel bir şekilde kazık yemişsiniz.
Bu kadar açık sözlü olmana gerek yoktu frgrjmegıkjmwıorg

Ama maalesef haklısınız :/ ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım
Eh yani biraz gözü gören bir insanın bunu kolayca farkedebilmesi lazım zaten.
Alırken çok acelem vardı doların yükselmesine verdim normalde bu işleri araştıran biri olarak nasıl bu hatayı yaptım anlamadım

Eh yani biraz gözü gören bir insanın bunu kolayca farkedebilmesi lazım zaten.

Alırken çok acelem vardı doların yükselmesine verdim normalde bu işleri araştıran biri olarak nasıl bu hatayı yaptım anlamadım.

6 eder. İçinde hangi ekran kartı var?

Ürün linkini bırakmıştım aslında GTX1050 Ti, 16 GB RAM, i5 8300h işlemci, Windows 10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…