i5 8300H ve GTX 1050 laptop alınır mı?

Tıpkı MSI, Asus gibi Acer'da yüksek kaliteli Tayvan markası. Neden ön yargı olsun ki? Öyle dediğine göre Acer'a ön yargılı olan insanlarla karşılaşmışsın demek ki?
Valla benim ön yargım bu donanımla niye bu kadar ucuz diye

O fiyata 1050ti var sanırım siz hdd için tercih ettiniz.Eğer durumunuz olacak ise hdd takabilirsiniz ileride fakat ekran kartı farkı gerçekten önemli.

Önerdiğim model gerçekten fiyatına göre çok hoş özelliklere sahip. Acer'in garantisidir şeyidir falandır nasıl bilmiyorum.
Tıpkı MSI ve Asus gibi Acer'da yüksek kaliteli Tayvan markası. Neden ön yargı olsun ki? Öyle dediğine göre Acer'a ön yargılı olan insanlarla karşılaşmışsın demek ki?
Sizin de dediğiniz gibi kaliteli yüksek özelliklere sahip ama ekranından kaybediyor. Yoksa harika bileşenleri var.
Hocam Linux olması sıkıntı değil Onu satıcıyla konuşup Freedos olarak göndermesini isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. En kötü kendiniz kurarsınız OEM key alıp.

Valla ben bilmiyorum farkını ne farkediyor ikisi?
IPS panel daha canlı renklere sahip ayrıca TN panele göre daha güzel duruyor tabii ki kişiden kişiye değişir sevimliliği. Örneğin sen soluk renk seversin TN panel istersin. Aydınlık detayları yüksek olsun dersin IPS panel seçersin. Görüş açısı, detaylar gibi şeylerde değişiklik gösteriyor herhalde.

Valla ben bilmiyorum farkını ne farkediyor ikisi?
Biri sis perdeli, tül perdeli. Diğeri ayna gibi cam gibi desem kısmen açıklamış olurum. Ayrıca dizüstünde TN hiç çekilmez, işkence olur. 1-2 derece oynasa bile görüntü bozuluyor. Ekranın eğimini konumunu habire değiştirme ihtiyacı duyduruyor. Kafada hep şu soru: Yahu hangi açıdan bakınca orijinal hali bunun? Tam karşıdan baksan bile kenarlar bozuk. Yani masaüstü TN panelli monitörler bile çekilmiyor, dizüstünde iyice berbat. Donanımın da şeyisinin de ta... koyayım da keşke IPS'li alayım dedirtiyor yani.

Forumda da böyle bir fotoğraf buldum sırf bu yüzden alınmaz gerçekten.

Dosya Ekleri

• va-ips-tn.jpeg
    219,3 KB · Görüntüleme: 168
Dell Gaming 7577 Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı hocam o zaman ben bunu öneriyim. IPS panel. Maalesef RAM olarak Acer Nitro'dan geride. Neyse RAM ileride de yükseltilir. Bildiğim kadarıyla önerdiğim Acer bilgisayarın masaüstünden Nvidia kontrol menüsünden parlaklığı arttılıyor diye biliyorum. Full seviyeye çekilse göz için zarar verir mi bilmiyorum ama IPS panele yaklaşmaz mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Değişen tek şey parlaklık. Onun ötesinde "herhangi bir şey" daha farklı olmuyor. Yani daha canlı falan gibi değişim yok, renkler yine aynı, açı olayı yine aynı sapmalar vs. Zaten 6-bit panel, parlaklık artması hiçbir anlam ifade etmiyor. En fazla açık alanda görünürlüğü artırır o kadar.
Monitörde bit nedir? FRC nedir? - TeknoSeyir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…