screwhead Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Merhaba, sistemim yukarıda belirttiğim gibi fakat oyunlarda çok fazla drop yiyorum, her oyunda yüksek FPS alırken FPS biranlık bire düşüyor.
Merhaba, sistemim yukarıda belirttiğim gibi fakat oyunlarda çok fazla drop yiyorum, her oyunda yüksek FPS alırken FPS biranlık bire düşüyor.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 5 Aralık 2020 #2 screwhead dedi: Merhaba, sistemim yukarıda belirttiğim gibi fakat oyunlarda çok fazla drop yiyorum, her oyunda yüksek FPS alırken FPS biranlık bire düşüyor. Genişletmek için tıkla... HDD'mi kullanıyorsunuz? Yani sistemde hiç SSD yok mu?
screwhead dedi: Merhaba, sistemim yukarıda belirttiğim gibi fakat oyunlarda çok fazla drop yiyorum, her oyunda yüksek FPS alırken FPS biranlık bire düşüyor. Genişletmek için tıkla... HDD'mi kullanıyorsunuz? Yani sistemde hiç SSD yok mu?
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 5 Aralık 2020 #3 RAM ?
screwhead Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 Evet HDD kullanıyorum RAM 8 GB 3500 MHz.