i5 8400 için Anakart ve RAM Önerisi

TaylanGrdesli

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimi tümüyle yenilemeye karar verdim.
İşlemci olarak i5 8400 alacağım. Anakart olarak GA-H110M-DS2 almayı düşünüyorum, RAM olarak ne önerirsiniz 8GB almak durumundayım bütçe darlığından uygun bir 8GB 2400 MHz RAM önerir misiniz?
Bir de anakart uygun mudur? Desteklediği bellek MHz değeri olarak 2133 MHz diyor bu tam olarak ne demek oluyor 2133 MHz üstü kullanamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
B360 ve Z370 serisi anakartı destekliyor o işlemci, RAM hızını minimum 2600 MHz yapman senin yararına.
Desteklediği bellek MHz değeri olarak 2133 MHz diyor bu tam olarak ne demek oluyor 2133 MHz üstü kullanamaz mıyım?
Hayır, 2133 ve üstü kullanabilirsin, ve DDR 4 olmak zorunda.

B360 ve Z370 serisi anakartı destekliyor o işlemci, RAM hızını minimum 2600 MHz yapman senin yararına.

Hayır, 2133 ve üstü kullanabilirsin, ve DDR 4 olmak zorunda.
Teşekkürler.
Bu anakart uygun mudur ?

Uygundur da Nanokatalog'u arayıp stok durumunu sorun önce. Eğer stokta yoksa tedarik süreci 1 aya kadar uzayabiliyor,tecrübeyle sabit.

Uygundur da Nanokatalog'u arayıp stok durumunu sorun önce. Eğer stokta yoksa tedarik süreci 1 aya kadar uzayabiliyor,tecrübeyle sabit.
Bazıları , benim arkadaşım da dahil , site tarafından dolandırıldığını söylüyor 30 TL daha fazla verip teknolojipazarı gibi güzel bir siteden almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…