i5 8400 İşlemcisi İçin Soğutucu Önerisi

Çok acil değil ise, Aliexpress de sıfır 90 mm soğutucular mevcut. Alseye marka, 4 bakır ısı borulu mavi led ışıklı fan olanı güzel ve şık bir ürün, 20 veya 25 gün içerisinde siparişin gelir tavsiye ederim. İstersen 2. el farklı marka bulabilirsin illaki sıfır olması şart değil. Ama bu fiyat için belirttiğim ürün ihtiyacını görecektir. Kullandığım için tavsiye ediyorum. Soğutmaya çok önem verdiğim için beni kesmedi bunu belirtmemde fayda var. Su soğutucuya geçtiğim için, peltier amaçlı su soğutmada kullanıyorum şu an, ama senin işini görecektir. Üstelik benim işlemci TDP değeri 95 watt bu işlemci de kullandım, senin işlemci TDP değeri daha düşük 65 watt. Önerdiğim ürünün TDP değeri ise 160 watt karar senin.

Aliexpress bekliyemem malesef senin işlemcin neydi acaba memnun kalmadın? Bir de ses seni rahasız etti mi

Fan sesli bir fan değil kaliteli bir fan, sadece 90 mm olduğu için, 120 mm'lik fan değil haliyle biraz daha hızlı çalışacağı için elbette 120 mm'lik fan gibi olamaz ama standart fanlar dan çok sessiz olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Ben kolay kolay kullanmadığım içime sinmeyen bir ürünü yazmam bilgin olsun. Hayır şu an hala kullanıyorum sana önerdiğim ürünü ve PC nin içerisinde şu an, yanında farklı bir marka 90 mm lik soğutucu daha var. Sadece işlemciye direk temas etmiyor. Peltieri soğutuyor her ikiside, peltier de suyu, suda işlemciyi. Benim sistem çok farklı, şu an sana yazarken işlemci sıcaklığım 13 ve 16 değerlerinde geziyor. Tabiki sen bu değeri yakalayamazsın bu ürünle değil piyasadaki hiçbir ürünle imkanı yok. Bir su soğutucuyla yarışamaz birde bu el yapımı benim yaptığım custom tarzı su soğutma ise hiç olmaz. Sadece senin ihtiyacını karşılar demem o. Elbette gönül ister ki, bir sıvı soğutucu al isterim ama bütçen kısıtlı maalesef. Senin işini görecektir bu, başka yapacak bişey yok yani saygılar.

Teşekkür ederim yeterli bir cevap oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…