i5 8400 RX 580 sistem performans düşüklüğü

Oyunlarda bir performans düşüklüğü var. Tam süresini hatırlamıyorum. 1-2 haftadır daha belirgin bir şekilde. Eskiden 50-60 FPS aldığım yerlerde şu anda 25-30 FPS'i geçmiyor. Nedendir acaba? Son gelen sürücülerde mi bir sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi değerlerinizin ekran görüntüsünü alıp burada paylaşın. İsterseniz DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip, istediğiniz sürücüyü kurabilirsiniz.
Hangi programla alayım?
Sürücüleri güncellemeyi deneyin olmazsa virüs taraması yapin.
Virüs taraması yaptım tertemiz çıktı sürücüde son sürüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

MSI Afterburner rehberı.

Teşekkürler.
MSI AfterBurner ile oyun içi değerlerinizi gözlemleyebilirsiniz.
Normalde 290 FPS'in altına inmezdi. Kastırmadığı için sorun yok ama RDR2'de 50 FPS'in altına düşmeyen ayarlarda 25 Fps'i geçemiyorum. Ayarları bayağı düşürdüm görüntü çok kötü oldu ancak 50 FPS'i geçebildim.
MSI AfterBurner ile oyun içi değerlerinizi gözlemleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

MSI Afterburner rehberı.

Kasanın ön kapağını çıkardım. Yandaki cam panelini çıkardım. sıcaklık değişmedi. 3 tane yana fan ekledim 81 dereceye düştü ekran kartının sıcaklığı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı