i5 8400 sistem The Division 2 takılma sorunu

800k ZED

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

The Division 2 oynarken bazen takılmalar oluyor hatta arada oynanılmayacak duruma gelebiliyor.(Normalde bayağı akıcı.)Ayarları en düşüğe almama rağmen sorun devam ediyor. RAM MHz değerini artırınca biraz azaldı. Bunun sebebi ekran kartı mı yoksa RAM mi?
(Sistemim i5 8400 - GTX 1060 3GB - 8 GB RAM 3000MHz)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunu izlerseniz beni anlayacağınızı düşünüyorum.

MHz farkı yok mu belirtilmemiş ayrıca 4. dakikaların 20. saniyelerinde o çimlerin renk değişimi ayarları değiştirdiklerinden mi yoksa alandan mı kaynaklanıyor? Fortnite Max 10 saat oynamışımdır hayatımda.

MHz farkı yok mu belirtilmemiş ayrıca 4. dakikaların 20. saniyelerinde o çimlerin renk değişimi ayarları değiştirdiklerinden mi yoksa alandan mı kaynaklanıyor? Fortnite Max 10 saat oynamışımdır hayatımda.
Hocam RAM leri gösteriyor zaten ikiside aynı birisi kit diğeri tek hali fortnite de ise haritanın farklı yerlerinde olduğu için öyle ayarla alakası yok yani.

Hocam RAM'leri gösteriyor zaten ikisi de aynı birisi kit diğeri tek hali Fortnite'de ise haritanın farklı yerlerinde olduğu için öyle ayarla alakası yok yani.

Peki demin gösterdiğim videodaki 40 FPS fark? Ayrıca bu sorunun RAM'den olduğu kesin değil eğer iyi bir RAM kullanıyorsa pek bir fark olmaz.

Peki demin gösterdiğim videodaki 40 FPS fark? Ayrıca bu sorunun RAM'den olduğu kesin değil eğer iyi bir RAM kullanıyorsa pek bir fark olmaz.
Hocam hiç birşeyin kesinliği yok ben sadece baktığım zaman arkadaşın başına gelen şey benim de başıma gelen şeye benziyor dediği gibi FPS normalde iyi ama bazı yerlerde oynanmayacak durumda banada böyle olmuştu rami 16 yapınca düzeldi ben o yüzden RAM den olduğunu düşünüyorum neyse hocam hakkını helal et akşam akşam çok tartıştık burda kapasın bence :D

Hocam hiç birşeyin kesinliği yok ben sadece baktığım zaman arkadaşın başına gelen şey benim de başıma gelen şeye benziyor dediği gibi FPS normalde iyi ama bazı yerlerde oynanmayacak durumda banada böyle olmuştu rami 16 yapınca düzeldi ben o yüzden RAM den olduğunu düşünüyorum neyse hocam hakkını helal et akşam akşam çok tartıştık burda kapasın bence :D
Bencede.Helal olsun.

Ben RAM yetersizliği ve tek kanal olmasına bağladım haliyle 8 gb daha ekleyince hem çift kanal hem de 16 gb olacağı için sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Tek kanal 8GB drop olur demişsin, yüksek çözünürlüklere çıktığında olabilir ama normal şartlarda olması pek mantıklı değil. Bence ısınma yüzünden drop oluyor. Isı değerlerini paylaşın, nasıl paylaşırım diyorsan MSI afterburner indirip programı çalıştırdıktan sonra oyuna gir ve CPU yanında yazan değerlere bak ve resmi bizimle paylaş.
@800k ZED

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı