mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 13 Eylül 2018 #11 bthnkrtll dedi: FPS Konusunda başarılı olduğunu gördüm o yüzden. Hocam öncelikle teşekkürler cevaplarınız için. Ekran kartım GTX 750 Tİ. Bütçem 2'sinden birini değiştirmeye yettiğinden DDR4 sisteme geçmeye karar verdim. Ekran kartının bana yeteceğini düşündüğümden. Birde kusuruma bakmayın şunu eklemeyi unutmuşum. Sadece oyun için kullanacağım bilgisayarı. Render işleri v.s için kullanmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Render değil sadece hem daha güncel, performanslı. Attığım sistem tercihiniz olmalıdır. Rica ederim.
bthnkrtll dedi: FPS Konusunda başarılı olduğunu gördüm o yüzden. Hocam öncelikle teşekkürler cevaplarınız için. Ekran kartım GTX 750 Tİ. Bütçem 2'sinden birini değiştirmeye yettiğinden DDR4 sisteme geçmeye karar verdim. Ekran kartının bana yeteceğini düşündüğümden. Birde kusuruma bakmayın şunu eklemeyi unutmuşum. Sadece oyun için kullanacağım bilgisayarı. Render işleri v.s için kullanmayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Render değil sadece hem daha güncel, performanslı. Attığım sistem tercihiniz olmalıdır. Rica ederim.
bthnkrtll Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 274 13 Eylül 2018 #12 mstfaozder dedi: Render değil sadece hem daha güncel, performanslı. Attığım sistem tercihiniz olmalıdır. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bu sistemi tercih edeceğim
mstfaozder dedi: Render değil sadece hem daha güncel, performanslı. Attığım sistem tercihiniz olmalıdır. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bu sistemi tercih edeceğim