Bugüne kadar hep direkt Vatan'dan vs. hazır marka kasa alırdım. Şimdi kendim toplamak istiyorum.
2 gündür uyumluluk konularını araştırıyorum. Kendimce bir PC toparladım. Tecrübeli arkadaşlar bir bakabilir mi rica etsem? Bir saçmalık, uyumsuzluk var mı? Şu parça uymaz bu kasaya, anakarta vs. dediğiniz şey var mı?
hocam bütçem max 3500 TL (ekran kartsız)
Ben aslında günlük kullanıcıyım, site yapım işleri, photoshop vs. ama bazen de oyun oynarım artık dedim(ekran kartı alınca), hemde beni uzun süre götürsün, güncel soketler vs olsun dedim. Zira şuan i7 2600 kullanıyorum yükselteyim derken iş buralara geldi yükseltemedim haliyle soket yapısı ve anakart yüzünden.
ilk defa pc topluyorum ve montajı ben yapmaya çalışacağım. Bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan özellikle kasa seçimimde ve gerekli soğutma konusunda yorumlara ihtiyacım var.
Dostum günlük işler için kullanacaksan yeni 3. Nesil Ryzen APUları beklersen senin için daha iyi olur belki dedikleri performansı verir ben olsam İntel alırdım ama Mhz biraz düşük değil mi?
3. neslin yolda olduğunu sayenizde öğrenmiş oldum. Ozaman bekleyelim hocam belki böylesi daha iyi olur. İlk defa toplama heyacanıyla acele ettim biraz ama, beklemek en iyisi sanırım
3. neslin yolda olduğunu sayenizde öğrenmiş oldum. Ozaman bekleyelim hocam belki böylesi daha iyi olur. İlk defa toplama heyacanıyla acele ettim biraz ama, beklemek en iyisi sanırım
Aman aman beklemeyin ben bu siteye kayıt olduğumda 1030 hayalleriyle gelmiştim! Şaka bir yana hem o ara daha fazla para bikirir ve 1 ram daha alabilecek duruma gelebilirsiniz ve Amd 2020 yılına kadar soket değiştirmeyecek yani B450 Alıp yola devam edebilirsiniz diye düşünüyorum da 3. Nesil Ryzenlerden 1 yıl içinde yeni işlemci gelmez diye de düşünüyorum.
Dostum günlük işler için kullanacaksan yeni 3. Nesil Ryzen APUları beklersen senin için daha iyi olur belki dedikleri performansı verir ben olsam İntel alırdım ama Mhz biraz düşük değil mi?