OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kuracağım.Güvenilir yerden modifiye sistem çoğu zaman daha akıcıdır.
Hocam bir şey soracağım. OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kurduğumda animasyonlar vs default olarak kapalı geliyor. Onları açabiliyor muyum?Sisteminiz Windows 10 için yeterli, normal kursanız da sıkıntı olmaz. SSD vardır büyük ihtimal, daha az RAM yesin istiyorsanız OgnitorenKs hocamın ISO'sunu kullanabilirsiniz.
Animasyonlar derken hangi animasyonlardan bahsediyorsunuz? Tam anlayamadım.OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kuracağım.
Hocam bir şey soracağım. OgnitorenKs hocamızın ISO'sunu kurduğumda animasyonlar vs default olarak kapalı geliyor. Onları açabiliyor muyum?
Windows içinde animasyonlar oluyor ya. Ondan bahsediyorum.Animasyonlar derken hangi animasyonlardan bahsediyorsunuz? Tam anlayamadım.
Ayarlar'da vs. bir oynama söz konusu değil hocam, sadece arkadaki gereksiz servisler kapalı.Windows içinde animasyonlar oluyor ya. Ondan bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.