Selam, bir kere video izlerken, bir kere Discord'da dolaşırken yaşadım. İlkinde, sistem tekrar açılırken BIOS ekranında takıldı kaldı, kapattım, 15 dk sonra tekrar açmayı denedim, sorunsuz açıldı, bir saat sonra tekrardan oldu.
Dün yeni bir sistem bileşenini taktığımda disk scan'ı yapmıştım bir sorun çıkmamıştı, Healt kısımlarını buyrun:
Windows diski:
Oyun için kullandığım SSD:
Depolama için kullandığım HDD:
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Buyrun hocam, bu arada ek olarak söyleyeyim, iki olayda da tamamlanma yüzdesi, 1-2 dakika beklememe rağmen artmayınca elle kapattım, %0 da kalmıştı ikisi birden.
Buyurun hocam, bu arada ek olarak söyleyeyim, iki olayda da tamamlanma yüzdesi, 1-2 dakika beklememe rağmen artmayınca elle kapattım, %0 da kalmıştı ikisi birden.
Farkli SATA kablolari deneyin hocam. Ek olarak bunu dener misiniz?
Kernel Power 41 (63) goruyorum. O kisimda teknik bilgi olarak @yener999 hocami davet ediyorum, onerileriniz nelerdir? Hocam?
Farkli SATA kablolari deneyin hocam. Ek olarak bunu dener misiniz?
Kernel Power 41 (63) goruyorum. O kisimda teknik bilgi olarak @yener999 hocami davet ediyorum, onerileriniz nelerdir? Hocam?
Hocam selam, bugün bir kez daha sistem kilitlendi, hiçbir şey yapamayınca kendim kapatmak zorunda kaldım, event kısmından baktığımda bu olay gerçekleşmiş: