i5 8400 upgrade

Ömer98

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
i5 8400 işlemcimi oynadığım oyunların çoğunda %100 kullanımı olduğundan dolayı Ryzen serine geçmek istiyorum çünkü gelecekte oyunlar daha da güçlenecek ve verimliliği düşecek. Ryzen 4000 serisi gelince yükseltme yapmalı mıyım?

i5 8400 işlemcimi oynadığım oyunların çoğunda %100 kullanımı olduğundan dolayı Ryzen serine geçmek istiyorum çünkü gelecekte oyunlar daha da güçlenecek ve verimliliği düşecek. Ryzen 4000 serisi gelince yükseltme yapmalı mıyım?

Anakart ve işlemci masrafı olacak,
Yerinizde olsam 4. Nesil Ryzen çıktıktan sonra 1 ay bekler, işlemcimi anakartımı 2. Ele yollar gidip 4. Nesil Ryzen dizerim. Bunun için satış sonrası üstüne para eklemek kesin gerekir.

Eğer ucuza B450 anakart bulursanız,
Mortar
Tomahawk

Tarzın da alın 400-500 ise beklemeye başlayın.

Yok ben B550 ( Devamke ) derseniz kesenin ağzını açacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik kartınız nedir? Bütçeniz nedir?

Ryzen 4XXX fiyatları biliyorsanız söyleyin de forumca bilgi sahibi olalım. Olmazsa ben de bütçe veriyim bana da dizin. 😆

Yapmış olduğunuz yorum komiklik için mi yoksa yanlış mı anladınız bilemedim. Fiyat bilme gibi iddiam olmadı zaten. Sadece 4xxx serisine geçmeye değecek bir GPU ve bütçe varsa, sadece ben değil daha etkin bilgiye sahip üyelerde bilgilendirme yapabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı