Merhaba Technopat ailesi, ben laptopumu satarak oyun bilgisayarı toplamaya başladım. Şubat tatilinden beri ekran kartı kasa monitör ve klavyeyi aldım. İşlemci olarak i3 8100 düşünüyordum ama hem arkadaşlarımın tavsiyesi hem de Technopat’ın topladığı masaüstü bilgisayar sayesinde i5 8400’ü seçtim. Bütçemi aşırı zorluyorum o yüzden en hesaplı şekilde kalitesiz şeyler de almamak şartıyla kalan parçaları seçmende yardım etmenizi istiyorum.
Elimde olanlar:
Ekran kartı: MSI GTX 1060 3GB
Kasa: Cooler Mas ter Masterbox Lite 5 500 W
Monitör: Viewsonic VX2457 ms1 75Hz
Klavye: James Donkey 610
Mouse: Logitech g300s
Kulaklık: Logitecg g430
Alacaklarım:
İşlemci: i5 8400
Anakart: ( MSI H310M GAMING PLUS düşündüm ama sırf görünüşü çektiği için özellik bakımından anakartlar hakkında hiçbir bilgim yok.)
RAM: 8GB olacak sonradan artıracağım. (Kingston HyperX Fury Black 8GB 2400MHz düşündüm ama yine fikirlerinize açığım.)
HDD: WD Blue 1TB
SSD: Sonradan ekleyeceğim ama yine de önerileri alabilirim.
Bu anakart fazla basit değil mi arka çıkışları bile yetmiyebilir. MSI H310M GAMİNG PLUS’ın bundan ne gibi artı özellikleri vardır yani bir anakart görüntüsü dışında bana ne sağlar ?
Bu anakart fazla basit değil mi arka çıkışları bile yetmiyebilir. MSI H310M GAMİNG PLUS’ın bundan ne gibi artı özellikleri vardır yani bir anakart görüntüsü dışında bana ne sağlar ?