i5-8400 ve GTX 1060 6 GB Sistem Toplama

Marsupilav

Hectopat
Kendi çapımda maksimum 5000 TL'ye bir bilgisayar topladım, hatalarım ve eksiklerim nelerdir? Pek fazla anlamam anlayabildiğimi yapmaya çalıştım (Bu arada İncehesap sitesi güvenli midir? Sıkıntısız alışveriş yapabilir miyim? )

Link : PC Sihirbazı

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB kasalara yönelmenizi önermem. Hava akışı güzel değil gibi duruyor. Buda çok önemli bir detay. PSU yetmeyebilir. 550W olsa daha iyi olurdu. Bu arada RAM olarak Crucial yerine Kingston ve Corsair tercih edin.

RGB kasalara yönelmenizi önermem. Hava akışı güzel değil gibi duruyor. Buda çok önemli bir detay. PSU yetmeyebilir. 550W olsa daha iyi olurdu. Bu arada RAM olarak Crucial yerine Kingston ve Corsair tercih edin.
Önerdiğiniz bir kasa var mı?

Merhaba Technopat ailesi. Elimde 6200 TL var ve ben bu fiyata monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • OC yapmayı düşünmüyorum.
  • Sistemi video/yayın içinde kullanmayı düşünüyorum.
  • Her türlü oyunu oynarım ama genellikle tercihlerim: PUBG, CS:GO, GTA 5, LoL.
Yeni bütçem için önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…