Ne manada önde götürüyor? AC Origins'te aldığı 10 FPS fazlasını sana %40 daha az kullanım olarak veriyor. İki yıl sonra çıkacak AC oyununda %100'e dayanıp bottleneck yapacak bir işlemci mi almak istersin, yoksa 10 FPS az verip paşalar gibi bottlenecksiz açacak işlemciyi mi? Ayrıca bir internet kafe işleteceksin, aklı havada kullanıcılar gelecek, tarayıcı, müzik, o şu bu, bir sürü şeyi aynı anda açıp kullanmaya çalışacaklar. O 10 FPS fazla veren 6 izlekli yetersiz işlemci bunları yaparken kastıracak. Ryzen ise bu işlerin kralıdır. 12 izlekli işlemci dururken 6 izlek almak tamamen bile bile lades demektir.
En basit örnek. Şimdi Battlefield 5 çıkacak, 64 kişilik oyuncu modunu i5 8400 gibi yetersiz bir işlemciyle 40-50 FPS'de stutter ile oynarsın. Sol üstteki göstergelerin hepsi kendini %100'e atar ve geri de düşmezler. 6 izlek sağ olsun. Ryzen ise yağ gibi 80-90 FPS'de tutar, 12 izlek sayesinde. Kararını sen ver...
Şu an bu fiyata alamazsınız bu sistemi. 3 gün önce 3200'e aldığım ekran kartı şuan 3700. 2 hafta boyunca donanım arastirarak topladim bu sistemi. Ciddi olmayacak ne var yalan mı söyleyeceğim ne geçecek elime yalan söylüyor olsam şuan bile forumda 6 7 K bütçelere GTX 1060 öneren arkadaşlara örnek olsun diye yazdım mesajı.
Şu an bu fiyata alamazsınız bu sistemi. 3 gün önce 3200 TL'ye aldığım ekran kartı şuan 3700 TL. 2 hafta boyunca donanım araştırarak topladım bu sistemi. Ciddi olmayacak ne var yalan mı söyleyeceğim? Ne geçecek elime yalan söylüyor olsam şuan bile forumda 6-7 K bütçelere GTX 1060 öneren arkadaşlara örnek olsun diye yazdım mesajı.
Eki Görüntüle 313892
Parçaları adam akıllı belirtmediğin için belki haklıdır diyip belirttiğin özellikteki en ucuz parçaları seçtim. Aynen kanks 5600 TL.
Benim 1080 i aldığım zamanki fiyatıyla gidip şuan başka bir siteden 1080 ile karşılaştırarak mantıklı hareket yapmissin. Nanokatalog'tan 3200'e aldim kartı. Gidip 3800 TL'lik kart koymuşsun sepete. Önünüze geleni tak diye almayıp beklerseniz 6000 e GTX 1080'li sistem toplarsınız.
Benim 1080 i aldığım zamanki fiyatıyla gidip şuan başka bir siteden 1080 ile karşılaştırarak mantıklı hareket yapmissin. Nanokatalog'tan 3200'e aldim kartı. Gidip 3800 TL'lik kart koymuşsun sepete. Önünüze geleni tak diye almayıp beklerseniz 6000 e GTX 1080'li sistem toplarsınız.
Ekran kartı Asus'tan İnno3D'ye nasıl indi? RAM'i de dilenicez herhalde. Nanokatalog yurtdışından getiriyor. Ben de adam akıllı bir şey dizicen sanmıştım. E tabi suç bende.
Ekran kartı Asus'tan İnno3D'ye nasıl indi? RAM'i de dilenicez herhalde. Nanokatalog yurtdışından getiriyor. Ben de adam akıllı bir şey dizicen sanmıştım. E tabi suç bende.
RAM linkini eklemiştim ama silinmiş. 500 TL ekleyebilirdin. Ayrıca 500 TL de ekran kartına ekle. Sistemim böyle. Gidip 7K'ya GTX 1060'lı sistem toplayabilirsin sen.