i5 8400 ve GTX 1060 sistem toplama

Pc Toplama oyun

Hectopat

Az bir bilgimle böyle bir sistem topladım. Bu sistemde ne gibi değişiklilik yaparsak daha verimli olur?Ya da sistemde eksik bir parça var mı?
Sizlerin bilgisine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Sistemi oyun amaçlı topluyorum
Kasa için ayırdığım bütce 4500 5500 arası, şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa daha iyi olabilir.
Ayrıca 550W PSU gereksiz. VS450'ye çekin ya da FSP 500W modellerinden birine yönelin.
Bu şekilde kasa için daha fazla bütçeniz olacak.

Kasa daha iyi olabilir.
Ayrıca 550W PSU gereksiz. VS450'ye çekin ya da FSP 500W modellerinden birine yönelin.
Hocam VS serisi kronik sorunlu değil miydi? Yani direk FSP önermek daha doğru olmaz mı?

Ses problemi olabiliyor. Teknik bir sorunu yok. Gayet kaliteli bir ürün.

Ses problemi olabiliyor. Teknik bir sorunu yok. Gayet kaliteli bir ürün.
hocam bu konuya yazayım dedim. Sırf küçük bi soru icin yeni bi konu açmayım dedim de. Hocam bende sistemi yenilemiştim Ekran kartı hariç, İşlemci, Ram, Anakart ı bide psu lu kasa almıştım, 600 W lık Coolermaster markalı kasa almıştım mallık mı etmiş oldum ? Ben şuanki sistemi rahat kaldırır diye düşündüm ileriye dönuk olsun, ekran kartını yükseltceğim zaman da yetsin dedim de. Yoksa benim 400 W lık kasam vardı oda yeter diye düşündüm de.

Kasa daha iyi olabilir.
Kasa için bir öneriniz varmı? Yada sistemde şu parçayı şununla deiştirirsen daha iyi olur değiniz bir parça. Fiyat 5000-5500 tlye kadar çıkabilir. İlginiz alakanız için teşekkür ederim.
Hocam VS serisi kronik sorunlu değil miydi? Yani direk FSP önermek daha doğru olmaz mı?
Sizin vereceğiniz bir tavsiye varmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…