i5 8400 ve GTX 1070 sistem toplama

Burada güvendiğiniz kişiye gitmeniz daha iyi olacaktır. Yani toplarlar sonuçta bilgisayar tamir edip toplayıp satıyorlar bildiğiniz yere gidin sizde durun yanında toplattırmadan önce fiyat isteyin mutlaka. Çünkü pahalı isteyebilirler çok kazıkçı insanlar var ben 50 lira termal macun sürdürttüm diye moralim bozulmuştu o gün .
Fiyat farkı çok azsa 8400 daha makul zaten intel' i başta tavsiye etmemelerin temel sebebi stok sorunu yüzünden fiyat artışına gitmeleriydi maksadınız sadece oyunsa 8400 güzel işlemcidir.

Evet sadece oyun için pubg, cod tarzı oyunlar için topluyorum. Önce etraftaki bilgisayarcıları bir araştırayım ona göre bir yol izleyeyim en iyisi. Yaşadığım yerde dolandırıcı dolu güven olmuyor herkese.AMD de i5 8400'ün alternatifi olarak hangi modeli önerirsiniz ?

Yukarıdaki arkadaşın QP den i5-8400 için gösterdiği fiyatla hemen hemen aynı i5-8400 almak daha mantıklı bu durumda.

O size kalmış bir şey ben de Intel'i ikisi -R5 2600 ve I5 8400- arasından öneriyorum.

AMD işlemcileride kime söylesem uzak dur diyor f/p açısından daha mantıklı ama göz korkusu çok var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…