i5 8400 ve GTX 1070 sistem toplama

Örneğin ben aldığım zaman İntel bir işlemci 3-4 sene upgrade etmeden kullanırım.

İlk yazdığım sistemi toplayacağım sanırım şimdide biri gtx1060 yeter 1070e o kadar para verme diyor aklım iyice karıştı.
GTX 1060 1080P de ucu ucuna bir kart. Uzun soluklu bir sistem olsun derseniz 1070 Tİ ye kadar yolu var. Monitörü 144 HZ düşünüyorsanız en az GTX 1070 alın. Oyunlar CS:GO dan ibaret değil. A+++ oyunlarda GTX 1060 144 HZ monitörün hakkını vermez.

144Hz Monitör alacağım.Bende bir kere alayım en azından 4-5 yıl beni götürsün mantığındayım biraz daha koyup 1070 almak mantıklı.

@Alataria kesinlikle intel öneriyorum(R5 2600 vs i5 8400 arsından.). Alacağın siteleri de detaylı olarak yazarsan fiyat yardımında da bulunabiliriz tabii istersen.

Asus Turbo-gtx1070-8g Geforce Gtx 1070 8gb 256bit Ekran Kartı - n11.com

Bu ekran kartının fiyatı çok uygun sizce alınır mı yek fanlı sıcaklık olarak performans olarak sorun olurmu?
Fazla ısınır orası ayrı bir gerçek sizin için sorun değilse alırsınız yoğun kullanımlarda 80 dereceye kadar çıkabilir (tahmini) ama duyduğum kadarıyla önemli bir sorun olmaz. Videolara baktım en fazla 76-77 gördüm sıcaklıklarda, 85' e kadar giderse eğer tahmin etmiyorum o kadar gideceğini o zaman belki hız düşürür sıcaklığı düşürmek için.

Biraz daha arttır bütçeni sonuçta sonradan ah etmek istemezsin. Bunu al için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…