i5 8400 ve GTX 1070Ti sistem toplama

Emre955

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Sizce değiştirmem gereken parçalar var mıdır? Darboğaz falan gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bütçem 5000 - 5600 arasında.

Işlemci: Intel Core i5-8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB İşlemci

Anakart: Asus Prime B360-Plus 2666MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart ( Kesin bir karar vermedim, tavsiyelere açığım )

İndirim takip ediyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce® GTX 1070 Ti ARMOR 8GB 256-bit GDDR5 PCI Express x16 3.0 Ekran Kartı

Kasa + PSU: Corsair Carbide Champ/SPEC-01 600W 80+ PSU Kırmızı Fanlı Pencereli MidTower Kasa

RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2666MHz RAM ( 1 yada 2 ay sonra 2. side alınacak )

HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk

SSD: Sipariş edildi.

Hepsiburada fiyatı = 4.188,17 TL ( Bir sorunla karşılaşmazsam yarın sipariş edeceğim bu parçaları. )

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P odaklı ise her oyundan tam performans alamayabilirsiniz fakat performans gayet tatmin edici olur. Mümkünse kasayı başka bir model ile değiştirin ve HDD'yi P300 yapın.

1080P odaklı ise her oyundan tam performans alamayabilirsiniz fakat performans gayet tatmin edici olur. Mümkünse kasayı başka bir model ile değiştirin ve HDD'yi P300 yapın.
Dediğiniz gibi sistemdeki odağım 1080p onun için gtx 1070ti tercih ediyorum beni
3-4 yıl 1080p 60fps götürsün. Sanırsam her oyundan tam performans alamayabilirsiniz dediğiniz işlemciye yüklenen oyunlardan olucak ben genelde multi oyun oynıyan biri değilim o yüzden gözden çıkarabileceğim bir performans kaybı olur.
Kasa olarak öneriniz varmıdır? bu kasanın fiyatlarında malum dün bu konuyu açarken dolar 4.68 idi şuan 4.86 ve sistem en az 120 lira zam yedi, bu gün içinde daha fazla zam yemeden almayı düşünüyorum.

Böyle bir sistem için ki ben de 1060 - i5 8400 toplamak istiyorum ramleri 16 yapmanızı ve ileriye dönük bir sistem olması adına tavsiye ederim ayrıca arşiv yapan bir kişi değilseniz benim gibi hdd almayıp ram için bütçe arttırabilirsiniz.

Eğer kaliteli bir PSU istiyorsan kasa ile birlikte almanı önermem. Onun yerine kablolama destekli geniş ve soğutma performansı iyi bir kasa alman ve biraz bütçeden kısıp 500-550 Watt PSU almandır.

Bu kasaya güvenebilirmiyim acaba? öbür kasayı seçmemdeki en büyük sebep corsair markasıydı aerocool dan daha önce hiçbirşey almadım.
Birde anakart olarak önerileriniz varmıdır ?

Ben zaten 1 yada 2 ay içerisinde aynı ramin 2.sini alacağım yoksa oyunlarda perf. kaybı yaşanıyor.
Hdd de mecburen lazım 240gb lık ssd ye günümüz oyunlarından en fazla 2 tanesi girer.

Eğer kaliteli bir PSU istiyorsan kasa ile birlikte almanı önermem. Onun yerine kablolama destekli geniş ve soğutma performansı iyi bir kasa alman ve biraz bütçeden kısıp 500-550 Watt PSU almandır.

Kasa ile psu yu aynı anda alma sebebim malesef bütçe şu an bile dolar yüzünden bütçeyi aşmış bulunuyorum. Yukarıdaki önerilen kasa benim için hayat kurtarıcı parçalardan biri gibi normalde alıcağım kasanın 100tl daha ucuzu ve destekleri hemen hemen aynı tek sorunu sanki çok küçük olması gibi geliyor kasanın içini temizlerken sıkıntı çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…