i5 8400 ve RTX 2060 600W PSU Yeterli Mi?

irf

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar RTX 2060 ve i5 8400'lü sistem topladım. PSU'su içinde olan bir kasa alacağım daha uyguna geldiği için. 600W PSU'su olan kasalar için model seçeneği çok daha fazla ve fiyat olarak daha uygunlar. Sizce 650W yerine 600W alsam sorun olur mu? Yeterli olur mu sizce? Teşekkürler. İyi forumlar.

Not: Alacağım PSU'nun 80Plus sertifikası olmasına dikkat edeceğim bu konuda bilgim var.

Yeter ama siz yine de alacağınız PSU'yu belirtin. Xigmatek gibi dandik marka PSU önerilerine de kulak asmayın.

Çok kaliteli Tier 3 bir 500W PSU bile bu sisteme yetecektir.

Kaliteli ve 80+ Bronze sertifikalı 650W güç kaynağı yeterli olacaktır. Kardeşim bu ürün indirime girmişken kaçırma derim. 340 TL gibi bir fiyata Silverstone kalitesi bence çok güzel.

Xigmatek nasıl dandik oluyor hocam nedenini söyler misiniz? Bu zamana kadar böyle bir sözü ilk kez sizden duyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada en popüler Xigmatek güç kaynağının teknik incelemesi yapılmış.

Ben şahsi olarak teknik kısımlarını DETAYLI olarak bilmiyorum. Sadece birkaç şey kelam ederim o kadar. Ama bu kadar PSU uzmanı, araştırmacı incelemeci insanlar bir araya gelip bu PSUya sistemlerinizi emanet etmeyin diyorsa, adam öfkesinden PSUya çekiçle dalıyorsa ortada bir bit yeniği elbette vardır.

Dolar şu durumdayken binlerce liralık sistemlerimizi böyle PSUlara emanet etmeyi doğru bulmuyorum. :)

@sarahsoles Bu zamana kadar forumda birçok Xigmatek öneren kişi gördüm ve önerilen kişiler sorun yaşamadı. Bir iki kişinin sorun yaşaması herkesin yaşayacağı anlamına gelmez hocam bence. Yine de düşüncenizi açıklayıp örnek sunduğunuz için teşekkürler.

372181

372182

372183

372184

372185

372187

372188

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı