i5 8400 vs Ryzen 2600X sistem toplama

iLLegaL_13

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar iki gün önce bilgisayar almaya karar verdim. Ben karar verdim dolar yükselişe geçti. Bir tane bilgisayar toplamış gibiydim sonra bir arkadaşım geldi ve dedi ki intel işlemciye sahip bilgisayarda toplayalım ikisi arasında ki farkı gör dedi.

Toplanmış halde gönderdi bana parçaları, seçim konusunda doğru kararı veremiyorum giderek yükseliyor fiyatlar. Yardımcı olursanız makbule geçer. (Üst limitim 5.000 - 5.100)

Günlük internette gezinmenin dışında oynayacağım oyunlar, Pubg, Apex tarzı açık dünya oyunları. Bunların dışına yeni bir oyun gelmediği sürece çıkmam. Aşağıda size iki bilgisayarı da açıklayıcı olarak paylaşacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.

Aşağıda özellikleri yer alan bilgisayar Recep Baltaş tavsiyesi. Ekran kartını RX580 ile değiştirip RAM'i 8 GB olarak ayarlayacağız ve HDD olmayacak sadece SSD olacak.

375491

Diğer arkadaş tavsiyesi de bu şekilde:

375492

Yıllar sonra ilk defa bilgisayarımı toplayacağım ilk bilgisayarımı da bu site aracılığı ile topladım bu defa kararsız kaldım. Yardım eden arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel'in oyun performansı daha iyi ama aradada biraz fiyat farkı var aradaki farkı ekran kartına verip RX 590 ve R5 2600 alsan daha çok performans alırsın. 8GB RAM devride artık bitti oyunlar için yeterli gelemiyor maalesef. 5000 TL bütçeye R5 2600,RX 590 ve 16GB RAM' li sistem toplanabilir. İndirimleri takip etsen çok rahat toplarsın hatta 1660Tİ bile sığdırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı