i5 8400 vs Ryzen 5 2600

TayoO_

Kilopat
Daha fazla  
RTX 2060'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Oyunları 1080p 144Hz'de oynayacağım yayın render vs. yok fakat genelde oyun oynarken arkada sekmeler açık oluyor ve bazıları Intel'de bunun farkını hissedersin demiş hangisini almalıyım?

Sadece oyun oynayacaksan 8400 iş görüyor. Arkaya başka şeyler sıkıştırdığında hayal kırıklığı. 1 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum. Çoklu işlemlerde canını sıkar.

1080p oyunculuk için i5 veya R5 işlemci yanına RTX 2060 çok doğru bir tercih bence. Bu tip karar vermen gereken durumlarda da aklında hiç bir şüphe kalmayacak şekilde davranmalısın. Yani herhangi bir şekilde takılma hissedeceğini düşünüyorsan bekleyip daha iyisini almalısın yada AMD almalısın mesela. Şimdi senin aklında şüphe olduğu için aldığın zaman aslında bir takılma olmasa bile içten içe böyle hissedebilirsin. Aslında 1080p de sadece 3-4 fps farkediyor AMD ile İntel arasında. Yani R5 2600x de alabilirsin.

Sadece oyun oynayacaksan 8400 iş görüyor. Arkaya başka şeyler sıkıştırdığında hayal kırıklığı. 1 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum. Çoklu işlemlerde canını sıkar.
Çoklu işlemlerden kastın nedir? Yani çok fazla bir şey yapmayı düşünmüyorum arkada en fazla Discord açık olur bir de oyunu genelde aşağı indirip Google' yi açtığım oluyor.

Bence kafanda hiç soru işareti kalmasın. R7 2700 al kafan rahat etsin.
Keşke fakat bütçe yeterli değil .

Karar vermemde etkili olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…