wownpemel Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 wownpemel dedi: ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Kasanıza sığıyorsa uyar. Artı 0 Eksi
wownpemel dedi: ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Kasanıza sığıyorsa uyar.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 wownpemel dedi: ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
wownpemel dedi: ASUS Prime B650M-R anakartım, işlemcim de i5 8400F. Bunlar için de Thermalright Peerless Assassin 120 SE bu soğutucuyu almak istiyorum. Uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum.
KS KS wownpemel Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Einstein dedi: Kasanıza sığıyorsa uyar. Genişletmek için tıkla... Uyuyor cok sagol yusuf_emir_cnd dedi: Gerek olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kasanıza sığıyorsa uyar. Genişletmek için tıkla... Uyuyor cok sagol yusuf_emir_cnd dedi: Gerek olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 wownpemel dedi: Uyuyor cok sağ ol. Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
wownpemel dedi: Uyuyor cok sağ ol. Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 wownpemel dedi: Uyuyor cok sağ ol. Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcin zaten ısınan bir işlemci değil stok soğutucu gayet yeterli olur. 12400F bile stok sogutucuyla idare edilebiliyor bir nebze. Artı 0 Eksi
wownpemel dedi: Uyuyor cok sağ ol. Neden gerek yok izmirdeyim ve yazları cidden çok sıcak oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcin zaten ısınan bir işlemci değil stok soğutucu gayet yeterli olur. 12400F bile stok sogutucuyla idare edilebiliyor bir nebze.