Merhaba bu siralar kasada acilirken siyah ekran hatasi aliyorum ve bir tane videoda RAM'leri silgi ile silince ise yaradigini gordum ve ben de denedim. İse yaradi ama bugün sabah kasayi acinca tekrar aldim. Youtubea girdim, her şeyi denedim olmadi ve tekrar o RAM yontemini denemek istedim. Cikarttim, sildim, geri taktim. Simdi kasa açılıp aninda kapaniyor. Nasıl cozebilirim? Fanlari da cok fazla ellemek istemiyorum.
Güç kaynağında sıkıntı olabilir, farklı bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin. RAM'leri de teker teker takarak açmayı deneyebilirsiniz, RAM'lerde sorun varsa böyle anlaşılabilir belki.
Güç kaynağında sıkıntı olabilir, farklı bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin. RAM'leri de teker teker takarak açmayı deneyebilirsiniz, RAM'lerde sorun varsa böyle anlaşılabilir belki.