i5-8500 sisteme PSU önerisi

Hocam hangi işlemciyi alacaksınız? Anakarta uyumsuz olabilir diye soruyorum.
Hocam 1050 Ti gelip kasayı değişirsem i5-8500 kalacak ancak 2080 SUPER gibi bir ekran kartı gelirse i5-13500 veya Ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum. 1050 Ti gelirse yeni kasaya geçmeden PSU da takabilirim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Yeni işlemci gelince anakartı da değişmen gerekecek yüksek ihtimal çünkü uyumsuz olacak. Üstüne o ekran kartını besleyecek PSU'yu da değişmen gerekecek. Toptan değişmen gerekecek yani eski sistemi satıp yenisini toplasan daha iyi.

Hocam kasayı daha sonradan parça değiştirdiğimde kasaya uyumlu olsun PSU sorun çıkarmasın diye kasayı değiştirmek istiyorum. Bir de önceki mesajlardan görmediyseniz PSU için dönüştürücü alacağım için kablo kargaşası çıkacak gibi duruyor. 1030 istediğim bazı oyunları (ARK) 1050 Ti'daki gibi çok akıcı oynatmadığından onu çıkarmıştım aklımdan tamamen.

Hocam yeni işlemcinin geldiği senaryoda 650 W'lık bir PSU sorunumu çözmez mi?

Hocam bana çoğu zaman yakın değer veren sitenin verdiği değerler. 1030'a bayıldığım parayı bayılmasamda aynı fpsi alıyorum şu an öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Ben şimdi baktım da senin kasaya ekran kartı sığıp sığmayacaı da belli değil. Anakart modelini de bulamadım.

Ben şimdi baktım da senin kasaya ekran kartı sığıp sığmayacaı da belli değil. Anakart modelini de bulamadım.
Hocam Mid Tower diye geçiyor boyutu. Anakart'ı bende bulamadım hocam eve geçmem lazım bakmak için.

Yeni kasaya geçmeden PSU almak, GTX 1050 Ti gibi bir ekran kartı kullanacaksan daha mantıklı olabilir.

Yeni kasaya geçmeden PSU almak, GTX 1050 Ti gibi bir ekran kartı kullanacaksan daha mantıklı olabilir.
Anladım hocam. Olur da 2080 SUPER gelip işlemciyi ve anakartı değiştirirsem, ayrı ayrı attığım ATX boyutundaki kasa ve PSU'yu almak daha mantıklı olur değil mi?

Aynen hocam, eğer 2080 Super gibi güçlü bir ekran kartı gelecekse ve işlemci + anakart değişikliği de yapacaksan, ATX uyumlu bir kasa ve kaliteli bir PSU almak en mantıklı tercih olur.

Aynen hocam, eğer 2080 Super gibi güçlü bir ekran kartı gelecekse ve işlemci + anakart değişikliği de yapacaksan, ATX uyumlu bir kasa ve kaliteli bir PSU almak en mantıklı tercih olur.
Anladım hocam, sağolun varolun çok yardımcı oldunuz bu konuda aklıma ne varsa şekillendirdiniz. Gelen parçalara göre sorum olursa tekrar konu açarım. Tekrardan çok teşekkürler, iyi günler diliyorum.

Ne demek hocam, her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Parçalar geldikçe takıldığın bir şey olursa yine yaz, elimden ne geliyorsa yaparım. Sana da iyi günler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…