sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 16 Eylül 2022 #11 nickimyokbenim dedi: Bende bir arkadaşım için bakıyorum da, uygun bişey arıyor durumlardan ötürü. Ekran kartı elinde var, sadece geri kalan sistem lazım. Tek SSD ile 3.750 TL'ye bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Detayları konuşmak için Discord kullanıcı adı alabilir miyim?
nickimyokbenim dedi: Bende bir arkadaşım için bakıyorum da, uygun bişey arıyor durumlardan ötürü. Ekran kartı elinde var, sadece geri kalan sistem lazım. Tek SSD ile 3.750 TL'ye bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Detayları konuşmak için Discord kullanıcı adı alabilir miyim?
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #12 sp33d dedi: Detayları konuşmak için Discord kullanıcı adı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şu an pek müsait değilimde, siz discord isminizi bırakırsanız, müsait bir zamanda size yazayım ben.
sp33d dedi: Detayları konuşmak için Discord kullanıcı adı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şu an pek müsait değilimde, siz discord isminizi bırakırsanız, müsait bir zamanda size yazayım ben.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 16 Eylül 2022 #13 nickimyokbenim dedi: Şu an pek müsait değilimde, siz discord isminizi bırakırsanız, müsait bir zamanda size yazayım ben. Genişletmek için tıkla... sp33d#2971
nickimyokbenim dedi: Şu an pek müsait değilimde, siz discord isminizi bırakırsanız, müsait bir zamanda size yazayım ben. Genişletmek için tıkla... sp33d#2971