Günümüz fiyatına göre 6000 lira civarı, zorlarsak 5800'e çıkar. Şöyle bir durum var, soğutmaya 600-800 civarı verirsem bütçemi aşacağım. Soğutmaya bütçe ayırırsam da 200 lira SSD'den kısacağım. Hadi 200 lira da anakarttan kısmış olayım. Sizce soğutma almaya değer mi? Bu arada Intel bir sistem istiyorum, işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum.
Ne açıdan berbat ? işlemci düşüreceksem ve alabileceğim ekran kartı seçeneği 2 3 tane ise daha farklı ne yaratılabilir de berbat dediğin mükemmel olur ? maksimum sdd koymayıp anakarttan düşüp 1060 a zorlarsın
Gerçekten i5 8600k ya 1050 ti kullanmak bana da garip geldi ama kısa süre içinde ekran kartı satıcam yeni ekran kartı alıcam dersen başka ama yok satıp almayacağım diyorsan ;
İçinde kasa ve 250 GB m.2 çok sağlam samsung ssd var.
Ekran kartı 1060 6gb yani güzel bir sistem.
Monitör olarak vx2457 önerebilirim oyun oynuyorsanız.
Alırsanız beğenmeyi unutmayın ve ayrıca bu bir siteden toplanmış hali aynı parçaları farklı sitelerden alırsanız daha uygun da olabilir.
Günümüz fiyatına göre 6000 lira civarı, zorlarsak 5800'e çıkar. Şöyle bir durum var, soğutmaya 600-800 civarı verirsem bütçemi aşacağım. Soğutmaya bütçe ayırırsam da 200 lira SSD'den kısacağım. Hadi 200 lira da anakarttan kısmış olayım. Sizce soğutma almaya değer mi? Bu arada Intel bir sistem istiyorum, işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bütçeyi söylerseniz daha mükemmel sistemi atacağım size.
Anladığım kadarıyla kasa ve PSU hariç 6000 TL bütçe var ve 6000'e böyle bir sistem dizilebiliyor:
Gerçekten i5 8600k ya 1050 ti kullanmak bana da garip geldi ama kısa süre içinde ekran kartı satıcam yeni ekran kartı alıcam dersen başka ama yok satıp almayacağım diyorsan ;
İçinde kasa ve 250 GB m.2 çok sağlam samsung ssd var.
Ekran kartı 1060 6gb yani güzel bir sistem.
Monitör olarak vx2457 önerebilirim oyun oynuyorsanız.
Alırsanız beğenmeyi unutmayın ve ayrıca bu bir siteden toplanmış hali aynı parçaları farklı sitelerden alırsanız daha uygun da olabilir.
Sinerji den topladım.
SSD si ciddi derecede kaliteli. Kasasını ben kullanıyorum o da çok iyi.
Anakart işlemci ekran kartı benimkiyle aynı seçtim.
Yani tavsiyemdir.
He dersen ben beklerim uzun süre nanakatalog falan diyorlar hiç kullanmadım ben kullanmam da sabırsızım biraz bu konuda kargo falan bekleyemem ben.
O yüzden tek site yaptım.