i5-8600K için ekran kartı önerisi

RX 5500XT ile RX 570 arasında küçümsenmeyecek derecede bir performans farkı var. En basitinden YouTube üzerinden RX 5500XT vs RX 570 yazdığınızda aşağıdaki gibi referans performans benchmark testlerinin olduğu videolarla karşılaşabilirsiniz, isteyen inceleyebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI 5500XT 1800'e daha makul gözüküyor. Ultra grafik takıntısı mesele değil. Her açıdan daha makul olanı almak daha iyi olur. Yalnız ASUS almayı düşünüyordum. MSI nasıl olur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama 1.500 bütçe.
İşlemci RTX 2060S gibi kartları bile sorunsuz besleyecek güçte. Bütçeye sadık kalırsak GTX 1650S alabilirsiniz.

Bütçeyi arttırma imkanın varsa biraz daha üst kartlara çıkmanı açıkçası öneririm. PSU, işlemci falan gayet iyi. Öyle bir sisteme 1500 liralık kart biraz düşük kalır.

Son düzenleme:

Bununla kıyasla 5500XT Bit farkı hariç önde gibi.
MSI 5500XT'de karar kıldım. Daha iyisi kafama yatmazsa uygun zamanda bunu alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…