i5 8600k için sıvı soğutma önerisi

Başar.Yıldız

Hectopat
Öncelikle i5 8600k işlemcim var ve oyunlarda ciddi derecede ısınıyor. Ben de bu nedenle işlemciyi iyi soğutabilen bir soğutma ihtiyacım var, açıkçası hava soğutmadan çekiniyorum. Bildiğiniz iyi soğutabilen hava soğutucu ve sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Bir sorumda şu COOLER Master Lite 5 kasam var kasanın üst bölümünde sıvı soğutma için bir yer bulunmuyor fakat ben 240mm'lik bir sıvı soğutma alırsam ön panele bağlanır mı? (Bütçe 400TL)

"XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ" aklımda bu soğutucu var fakat kasama rahatlıkla sığacak mı diye korkularım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi 100 lira arttırabilirseniz Masterliquid ML240L RGB modelini önerebiliriz. Kasanızın ön paneli 240ml sıvı soğutucular için uygundur. Dilediğiniz 240ml model sıvı soğutucuyu alıp kullanabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenizi 100 lira arttırabilirseniz Masterliquid ML240L RGB modelini önerebiliriz. Kasanızın ön paneli 240ml sıvı soğutucular için uygundur. Dilediğiniz 240ml model sıvı soğutucuyu alıp kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Merhaba xigmatek hawthorn kasa var Cooler Master MasterLiquid ML240L alacağım benim kasaya uyar sanırım bu arada işlemcim i7 8700K olacak bir sıkıntı olurmu. ?

Merhaba xigmatek hawthorn kasa var Cooler Master MasterLiquid ML240L alacağım benim kasaya uyar sanırım bu arada işlemcim i7 8700K olacak bir sıkıntı olurmu. ?

Eğer kasanız 240ml radyatör destekliyor ise sorun yaşamazsınız. İşlemci soğutma konusunda gayet yeterli kalacaktır. İşlemci soğutma değerlerini rahatlıkla karşılayan ve üstünde kalan bir soğutucu

240mm radyatöre sahip modellere bakın. 120mm overclock için çok tavsiye edilmiyor ama 400 lira biraz az kalabilir 100-150 TL daha eklersen daha rahat seçim yapabilirsin.

Masterliquid ML240L RGB Bu soğutucuya baktım gayet beğendim ama alma süreme daha çok var birde ben bu soğutucuyu alırsam radyotörü kasanın iç bölmesinemi takacağım yoksa dış bölmesineemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…