i5 8600K Sistemde "Dpc_Watchdog_Violation" Mavi Ekran Hatası

chkjz

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 haftadan beri mavi ekran alıyorum. Herhangi bir şey yüklemedim yada kaldırmadım. Tüm sürücülerim güncel. RAM testi yaptım sıkıntı çıkmadı.
  • Z370 Ultra Gaming
  • 8600K İşlemci
  • 16 GB Kingston RAM
  • 120 GB SSD
  • GTX 1080 Ekran Kartı
  • 600 W+80 Plus Güç Kaynağı
Minidump.rar

Son düzenleme:
Dediklerinizi uyguladım şu anda beklemedeyim. Oyunda yada masaüstünde fark etmiyor. Önce 'dıııt' diye bir ses kitleniyor, adından bu ekranı veriyor. Başka önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.

Evet işlemcim 4.5 Ghz. hızında çalışıyor. Ama 1 yıldır böyle çalışıyor. Ramlerim 2133 Mhz. fakat ben 2400 Mhz. hızında çalıştırıyorum.

@chkjz hocam konuyla alakasız ama aynı anakarttan ben de almayı düşünüyorum. Işıklandırması nasıl? Rica etsem fotoğrafını yükleyebilir misiniz?

Evet 2400 Mhz hızında kullanıyorum. Resim nasıl yükleniyor bilmiyorum fakat ışıklandırma konusunda gayet iyi. Kaspersky programını kaldırdım belki o yapıyordur diye. Ayrıca bluetooth farem var yatarken kontrol için. Onuda çıkardım bakalım ne olacak. Bu hatayı sürekli vermiyor. Bazen 2 saat bazen ise 1 gün içinde olabiliyor. Minidump dosyalarında tam olarak ne hatası var onuda bilmiyorum.
Arkadaşlar belki inanmıycaksınız ama daha yeni film izlerlen bilgisayarın görüntüsü dondu. Fakat ses gelmeye devam etti. Müdahale etmedim yaklaşık 1 dakika sonra bilgisayarım dondu. Oyunlarda kesinlikle bu hatayı almıyorum. Şu an diğer SSD hard diskime geçtim. Diğerinin windows 10 sürümü en son güncelleme olandı. Şimdi windows 10 1803 17134.191. Sizce bunun nedeni windows güncellemesi olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı