Dediklerinizi uyguladım şu anda beklemedeyim. Oyunda yada masaüstünde fark etmiyor. Önce 'dıııt' diye bir ses kitleniyor, adından bu ekranı veriyor. Başka önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.
Evet 2400 Mhz hızında kullanıyorum. Resim nasıl yükleniyor bilmiyorum fakat ışıklandırma konusunda gayet iyi. Kaspersky programını kaldırdım belki o yapıyordur diye. Ayrıca bluetooth farem var yatarken kontrol için. Onuda çıkardım bakalım ne olacak. Bu hatayı sürekli vermiyor. Bazen 2 saat bazen ise 1 gün içinde olabiliyor. Minidump dosyalarında tam olarak ne hatası var onuda bilmiyorum.
Arkadaşlar belki inanmıycaksınız ama daha yeni film izlerlen bilgisayarın görüntüsü dondu. Fakat ses gelmeye devam etti. Müdahale etmedim yaklaşık 1 dakika sonra bilgisayarım dondu. Oyunlarda kesinlikle bu hatayı almıyorum. Şu an diğer SSD hard diskime geçtim. Diğerinin windows 10 sürümü en son güncelleme olandı. Şimdi windows 10 1803 17134.191. Sizce bunun nedeni windows güncellemesi olabilir mi?