i5 8600K ve Akasa Venom A10 ısınma sorunu

ozgur055

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, daha 2 gün önce yeni sistemimi aldım. İşlemcim i5 8600K soğutucu Akasa venom A10. İşlemci boştayken bile 48 derece evimde internet olmadığı için telefon internetini kullanıyorum bu yüzden fazla oyun test etme şansım olmadı.

Sadece Unturned ve Mount and Blade oyunlarını test ettim ve bu oyunlarda işlemci kullanımı %50 olmasına rağmen 65 dereceyi görüyor. Pompa 3 pin olduğundan kontrol edemiyorum fanı max çalıştırsam bile sadece 3 derece fark ediyor. Ne yapmam gerek? Çok endişeliyim daha bu kadar hafif oyunlarda bile ısınıyorsa Battlefield'da falan sistem kapanır. Venom A10 aslında iyi bir soğutucu ama neden bende bu sorun oluyor?

İşlemci yük altına girmediği için fanların deviri az olabilir, hatta dönmüyor bile olabilir. Yük altında deneyin... Rahat olun...

Öncelikle hayırlı olsun sistem i 2. El mi aldınız ? Eğer öyle aldıysanız termal macunu yenileyin veya 0 aldıysanız bile belki kaliteli termal macun kullanılmamışta olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…