Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.043 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 6 Ocak 2025 #11 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Ful HD net 60 fps oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Televizyona bağlayacağım da oynarken televizyon 4k uhd full hd çözünürlükte iyi görüntü kalitesi olur mu hocam?
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Ful HD net 60 fps oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Televizyona bağlayacağım da oynarken televizyon 4k uhd full hd çözünürlükte iyi görüntü kalitesi olur mu hocam?
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 7 Ocak 2025 #12 Taeones dedi: Çok teşekkür ederim. Televizyona bağlayacağım da oynarken televizyon 4k uhd full hd çözünürlükte iyi görüntü kalitesi olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum daha önce denemedim ,siz deneyip kendiniz görebilirsiniz sonucu.
Taeones dedi: Çok teşekkür ederim. Televizyona bağlayacağım da oynarken televizyon 4k uhd full hd çözünürlükte iyi görüntü kalitesi olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum daha önce denemedim ,siz deneyip kendiniz görebilirsiniz sonucu.