PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ekim 2020 #21 Muhammet_Mustafa dedi: Konuyu açalı 5 dk olmadı hocam, gayet hızlısınız. Peki. bakacağım başka bir ürüne. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Genel olarak forumdaki herkes TurboX ve İzoly gibi markaların yaptıklarını bildiği için. Size hemen cevap geliyor. FalconPolat dedi: Bu paraya daha iyisini bulacağını sanmam, 750 Ti gibi üst düzey bir kart için az bile. Genişletmek için tıkla... Hocam şu işareti (!) unutmuşsunuz.
Muhammet_Mustafa dedi: Konuyu açalı 5 dk olmadı hocam, gayet hızlısınız. Peki. bakacağım başka bir ürüne. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Genel olarak forumdaki herkes TurboX ve İzoly gibi markaların yaptıklarını bildiği için. Size hemen cevap geliyor. FalconPolat dedi: Bu paraya daha iyisini bulacağını sanmam, 750 Ti gibi üst düzey bir kart için az bile. Genişletmek için tıkla... Hocam şu işareti (!) unutmuşsunuz.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 27 Ekim 2020 #22 Ürün özelliklerinde GTX 1050 yazıyor. İki türlü de alınmaz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 27 Ekim 2020 #23 PustiPowerV2 dedi: Hocam şu işareti (!) unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben o ciddiyetten uzak gıcık işareti kullanmıyorum. Anlayan anlar.
PustiPowerV2 dedi: Hocam şu işareti (!) unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben o ciddiyetten uzak gıcık işareti kullanmıyorum. Anlayan anlar.