B Bysahin20 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 15 9 Aralık 2022 #1 Merhabalar elimde Monster Abra A5 16.1 var. İşlemci: i5 9300h Ekran Kartı: GTX 1050 Wifi kartı: İntel AC-9560 MacOS kurmak istiyorum. hangi sürümü kurmalıyım, Wi-Fi özelliğim çalışacak mı, ayrıca USB belleği nasıl hazırlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022
Merhabalar elimde Monster Abra A5 16.1 var. İşlemci: i5 9300h Ekran Kartı: GTX 1050 Wifi kartı: İntel AC-9560 MacOS kurmak istiyorum. hangi sürümü kurmalıyım, Wi-Fi özelliğim çalışacak mı, ayrıca USB belleği nasıl hazırlamalıyım?
S salisbury Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 OpenCore Install Guide burayı oku. İngilizce bilmiyorsan Türkçe çevirileri de var internette. Dortania opencore rehberi falandır herhalde Türkçe adı. Tüm sorularının cevabı orada var.
OpenCore Install Guide burayı oku. İngilizce bilmiyorsan Türkçe çevirileri de var internette. Dortania opencore rehberi falandır herhalde Türkçe adı. Tüm sorularının cevabı orada var.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 9 Aralık 2022 #3 Bysahin20 dedi: Merhabalar elimde Monster Abra A5 16.1 var. İşlemci: i5 9300h Ekran Kartı: GTX 1050 Wifi kartı: İntel AC-9560 MacOS kurmak istiyorum. hangi sürümü kurmalıyım, Wi-Fi özelliğim çalışacak mı, ayrıca USB belleği nasıl hazırlamalıyım? Genişletmek için tıkla... @Kleyn ve @e.n.e.s hocalarım yardım edecektir.
Bysahin20 dedi: Merhabalar elimde Monster Abra A5 16.1 var. İşlemci: i5 9300h Ekran Kartı: GTX 1050 Wifi kartı: İntel AC-9560 MacOS kurmak istiyorum. hangi sürümü kurmalıyım, Wi-Fi özelliğim çalışacak mı, ayrıca USB belleği nasıl hazırlamalıyım? Genişletmek için tıkla... @Kleyn ve @e.n.e.s hocalarım yardım edecektir.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 Cihazınız Ventura dahil destekliyor. Wi-Fi kartınız da destekliyor fakat SSD modelini de söyleyebilir misiniz?
Cihazınız Ventura dahil destekliyor. Wi-Fi kartınız da destekliyor fakat SSD modelini de söyleyebilir misiniz?
B Bysahin20 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 15 9 Aralık 2022 #5 Kleyn dedi: Cihazınız ventura dahil destekliyor. Wi-Fi kartınız da destekliyor fakat SSD modelini de söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung 980 500 GB ve bir adet Crucial 500 GB'lik SSD'ler var samsunga Windows 11 kurulu ben MacOS'u diğer SSD'ye kurup boot edebilir miyim?
Kleyn dedi: Cihazınız ventura dahil destekliyor. Wi-Fi kartınız da destekliyor fakat SSD modelini de söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung 980 500 GB ve bir adet Crucial 500 GB'lik SSD'ler var samsunga Windows 11 kurulu ben MacOS'u diğer SSD'ye kurup boot edebilir miyim?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 Bysahin20 dedi: Samsung 980 500 GB ve bir adet Crucial 500 GB'lik SSD'ler var samsunga Windows 11 kurulu ben MacOS'u diğer SSD'ye kurup boot edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet edebilirsiniz.
Bysahin20 dedi: Samsung 980 500 GB ve bir adet Crucial 500 GB'lik SSD'ler var samsunga Windows 11 kurulu ben MacOS'u diğer SSD'ye kurup boot edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet edebilirsiniz.
B Bysahin20 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 15 9 Aralık 2022 #7 Kleyn dedi: Evet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bu sisteme ait EFİ dosyasını nasıl hazırlayacağım biraz forumda dolandım ama bulamadım yardım etme şansınız var mı Ventura kurmak istiyorum
Kleyn dedi: Evet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bu sisteme ait EFİ dosyasını nasıl hazırlayacağım biraz forumda dolandım ama bulamadım yardım etme şansınız var mı Ventura kurmak istiyorum
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #8 Bysahin20 dedi: Peki bu sisteme ait EFI dosyasını nasıl hazırlayacağım biraz forumda dolandım ama bulamadım yardım etme şansınız var mı? ventura kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... OpenCore: macOS Ventura 13.0.1 Intel & AMD Kurulum imajı Bu kısımda gerekli EFI dosyası ve imaj dosyası var. Sizin yapmanız gereken Config-->Dizüstü-->cometlake.plist'in adını config.plist yapacaksınız ve bu Config'i EFI/OC klasörüne taşıyacaksınız.
Bysahin20 dedi: Peki bu sisteme ait EFI dosyasını nasıl hazırlayacağım biraz forumda dolandım ama bulamadım yardım etme şansınız var mı? ventura kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... OpenCore: macOS Ventura 13.0.1 Intel & AMD Kurulum imajı Bu kısımda gerekli EFI dosyası ve imaj dosyası var. Sizin yapmanız gereken Config-->Dizüstü-->cometlake.plist'in adını config.plist yapacaksınız ve bu Config'i EFI/OC klasörüne taşıyacaksınız.