i5 9300H GTX 1650 sistem FC 25 kaldırır mı?

furkannfidan1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, i5 9300H GTX 1650 Max Q ve 16 GB RAM özellikleri olan bir laptopa sahibim, çokça araştırdım yabancı forumlarda da bulamadım, bu sistem FC 25'i kaldırabilir mi merak ediyorum çünkü ona göre satın alacağım. Aynı, benzer özelliklere sahip oyunu oynayan veya bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Normal şartlarda kaldırır ama FC25 optimizasyonu berbat bir oyun, çok güçlü sistemler bile arada sıkıntı yaşayabiliyor. Bence alabilirsiniz.

Normal şartlarda kaldırır ama FC25 optimizasyonu berbat bir oyun, çok güçlü sistemler bile arada sıkıntı yaşayabiliyor. Bence alabilirsiniz.
Evet bende almayı düşünüyorum şuan, kendim için yeterli performansı alamazsam iade ederim diye düşündüm. Teşekkür ederim.

Hocam sonuç nasıldı, iade ettiniz mi?

Yok hayır iade etmedim indirdiğim ilk zamanlar garip şekilde uzun havadan paslar attığımda kasılmalar oluyordu bir iki hafta sonra gelen güncellemelerle düzeltildi. Şuan orta ayarlarda dikey senk. açık şekilde sabit 60 fps alıyorum gayet memnunum.

GTX 1650TI i5 10300H 16 gb ram var bende.Kasar mı sizce? Laptop kullanıcısıyım.

GTX 1650TI i5 10300H 16 gb ram var bende.Kasar mı sizce? Laptop kullanıcısıyım.
Hiç sanmıyorum çünkü belirttiğiniz özellikler benim sistemimden neredeyse %50 daha güçlü diye biliyorum. Eğer ısınma sorunu filan yaşamıyorsanız veya sürücülerden dolayı bir sorun gayet akıcı şekilde oynayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam

Laptop'unuz Lenovo Legion mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…