i5 9300H GTX1650 CS:GO FPS sorunu

Samet123990

Centipat
Arkadaşlar merhaba, i5 9300H GTX1650 Monster laptopa sahibim ort. 100 FPS alıyorum. CS:GO'da YouTube testlere baktığımda en az 250 FPS veriyor.
Ne yapmalıyım sizce?
Not: Bütün sürücüler güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hangi ayarlarda, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Afterburner ile değerleri bizimle paylaşır mısınız?
Ayni donanima sahibim ortalama 130-150 arasi aliyorum. Internette benzer donanimli laptoplarin testlerine bakarsan onlarinda 100 ile 150 arasi ortalama FPS verdigini gorursun. Masaustu kart ile kiyaslamak yanlis olur. Ozellikle CS gibi bir oyunda. Sicakliklar ne durumda? Bu arada CS islemciye cok yuklenen bir oyundur ve yeni nesil intel islemciler cok kolay isiniyor. i5 9300H de yukte pek cok laptopta 95 dereceye kadar cikan bir islemci. Sisteminizde asiri isinma var mi?

Hangi ayarlarda, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Afterburner ile değerleri bizimle paylaşır mısınız?
Buyurun
CS:GO oyununu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Full çözünürlük

Dosya Ekleri

• IMG_20190904_130344.jpg
    980,4 KB · Görüntüleme: 271
  • IMG_20190904_130344.jpg
    980,4 KB · Görüntüleme: 269
Buyurun

Full çözünürlük
Hocam GPU kullanımı dusuk. Sadece %70i kullaniliyor. Nasil arttirirsiniz bilmiyorum. ama o fps'in kullanimi arttirirsaniz 150'ye kadar yolu var. Bu arada bende ayni sorun var kullanim max %80-85'e kadar cikiyor. Ama bu sadece cs'de olan bir durum. Diger oyunlarda BIOSHOCK INF, Witcher 2, Final fantasy 13 serisi, shadow of mordor da boyle bir sorunum yok kullanim %100-99 oluyor.
FPS'i arttirmak icin 2x8 RAM kullanmayi deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
iki sistemde de csgo 3.8GB ram kullanmasina rahmen %0.1 fps degerleri arasinda 34, %1 fps degerleri arasinda 102, ortalama degerler arasinda da 43 FPS fark var. Ki bunlarda mapten mape artiyor.

GPU sürücüsü güncel mi?
Tek kanal bellek mi kullanıyorsunuz? (8x1, 16x1)
CPU frekans değerlerini ve kullanımını da kontrol edebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…